Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Valoszinuleg petefeszekgy...

SOS! Valoszinuleg petefeszekgyulladasom van, de nem jo a gyogyszer?

Figyelt kérdés

Segitsetek kerlek!

Mar 4 hete kezdodott. Kesett a menszim, es kozben fajt egyik oldalon a hasam. A nogyogyasz azt mondta semmi gond nincs, megvizsgalt. Kozben megjott, hol fajt, hol elmult a hasfajas. Aztan egyre erosodott. Ismet visszamentem, orvoshoz irt fel gyulladascsokkentot, azt mondta semmi komoly, Vett citologiat, (tobb mint 2 hete) amirol meg most sem kaptam eredmenyt, meg orvos van felhaborodva.

Aztan teltek a napok es a hasfajas melle laz is tarsult. Mivel ez a nogyogy szabin volt, elmentem a helyi szakrendelobe, ahol felirtak egy antib doxicyclin(100mg) es folytassam tovabb a gyulladascs szedeset.

Ez volt 5 napja, lazam ugyan lement, de faj a hasam, gyenge vagyok, meg labra is alig birok allni. Kozben megjott a menszim is hamarabb mint kene 5 nappal. Ezert nem tudok menni most orvoshoz sem. Segitsetek hova forduljak mit csinaljak?

Azt elfelejtettem irni, hogy meg a fajdalmak kezdeten volt vervetel, vizelet, de minden negativ volt.

Koszonom ha segitenetek!

2014. aug. 15. 09:36
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
ez egy altalanos vervizsgalat volt, de benne volt a CRP is, ami mutatja allitolag ha nagy a gyulladas. De nekem nem mutatott semmit, mondjuk mar 2 hete volt, azota valoszinu mutatana.Magam sem tudom.
2014. aug. 15. 09:57
 12/29 A kérdező kommentje:
Viszont hormonvizsgalat verbol nem volt.
2014. aug. 15. 09:58
 13/29 anonim ***** válasza:
És háziorvosnak telefonálni nem tudsz? Ő elküldhet valahova, ahol van szakorvos.
2014. aug. 15. 10:01
 14/29 A kérdező kommentje:
o is szabin van, helyettesitojevan, megneztek a vizeletet, aztan javasolta menjek sebeszetre, ott elkuldtek hasi ultrahangra, de ott nem lattak semmit.Gondolom gyulladas annyira nem is latszik abbol.
2014. aug. 15. 10:04
 15/29 A kérdező kommentje:

Aztan igy mentem el nogyogyaszhoz, mikor belazasodatm es felirta a doxiciclint, amit 10napi kell szedni, felet mar bevettem. Csak sajnos a gyengebb valtozatat irta fel (100mg), nemtudom az e baj. Sok helyen olvasom, hogy ilyen gyulladas eseten kombinalni szoktak mas antib-al.

csak mar 4 hete tart es ugye egyre romlott az allapotom, annyi hogy lazam mar nincs, de alig birok labra allni.

2014. aug. 15. 10:07
 16/29 anonim ***** válasza:

Urológiára tudsz menni?

Helyettes házidoki újra??

2014. aug. 15. 10:21
 17/29 A kérdező kommentje:

ott is voltam mar lassan 2 hete, azt mondtak nem urologiai problema.

nem tudom mit tehetnek.

2014. aug. 15. 10:28
 18/29 anonim ***** válasza:
Telefonálj be minden rendelésre, mondd el, mi bajod, és hogy nem tudsz kihez fordulni, mert minden szakorvos szabin van.
2014. aug. 15. 10:34
 19/29 anonim ***** válasza:
Esetleg a nemi beteggondozóba is elmehetnél hogy nem valami olyan jellegű a dolog.
2014. aug. 15. 10:48
 20/29 A kérdező kommentje:
Hol van a nemi beteg gondozo? Minden szakrendelobe van ilyen?
2014. aug. 15. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!