SOS! Valoszinuleg petefeszekgyulladasom van, de nem jo a gyogyszer?
Segitsetek kerlek!
Mar 4 hete kezdodott. Kesett a menszim, es kozben fajt egyik oldalon a hasam. A nogyogyasz azt mondta semmi gond nincs, megvizsgalt. Kozben megjott, hol fajt, hol elmult a hasfajas. Aztan egyre erosodott. Ismet visszamentem, orvoshoz irt fel gyulladascsokkentot, azt mondta semmi komoly, Vett citologiat, (tobb mint 2 hete) amirol meg most sem kaptam eredmenyt, meg orvos van felhaborodva.
Aztan teltek a napok es a hasfajas melle laz is tarsult. Mivel ez a nogyogy szabin volt, elmentem a helyi szakrendelobe, ahol felirtak egy antib doxicyclin(100mg) es folytassam tovabb a gyulladascs szedeset.
Ez volt 5 napja, lazam ugyan lement, de faj a hasam, gyenge vagyok, meg labra is alig birok allni. Kozben megjott a menszim is hamarabb mint kene 5 nappal. Ezert nem tudok menni most orvoshoz sem. Segitsetek hova forduljak mit csinaljak?
Azt elfelejtettem irni, hogy meg a fajdalmak kezdeten volt vervetel, vizelet, de minden negativ volt.
Koszonom ha segitenetek!
Aztan igy mentem el nogyogyaszhoz, mikor belazasodatm es felirta a doxiciclint, amit 10napi kell szedni, felet mar bevettem. Csak sajnos a gyengebb valtozatat irta fel (100mg), nemtudom az e baj. Sok helyen olvasom, hogy ilyen gyulladas eseten kombinalni szoktak mas antib-al.
csak mar 4 hete tart es ugye egyre romlott az allapotom, annyi hogy lazam mar nincs, de alig birok labra allni.
Urológiára tudsz menni?
Helyettes házidoki újra??
ott is voltam mar lassan 2 hete, azt mondtak nem urologiai problema.
nem tudom mit tehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!