Mellbe rúgott az öcsém, lehet belőle bajom?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Az öcsém mellbe rúgott. Kicsit fájt de utána elmúlt.
Lehet belőle baj? Ugye fog még nőni a mellem?
2014. aug. 6. 09:19
1/13 anonim válasza:
13 éves létedre még mindig meséket nézel? Ne hordjatok már össze ennyi hülyeséget. Semmi bajod nem lesz, ha megrúgott téged. Rúgd vissza neki, csak a tökeire.... attól még fog neki is fájni egy darabig, de attól még lesznek gyerekei :)
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! :)
2014. aug. 6. 09:32
3/13 anonim válasza:
Anyám... :D A sötétség mérhetetlen...
4/13 anonim válasza:
naaa #1! ilyet ne tanácsolj.... !!!
elég nagy butaság amit most írtál, szerintem te nézel sok mesét,és álomvilágban élsz
vigyázz a melledre! és öcsédet meg ne rugdosd tökön!
5/13 anonim válasza:
Nem lesz bajod, rúgd seggbe, de ne tökön, mert, ha rosszul sikerül, soha többé nem lesz gyereke!
6/13 A kérdező kommentje:
Akkor ugye nem áll meg a mell a növekedésben? Mert én valahol olyat is láttam itt..
2014. aug. 6. 09:43
7/13 anonim válasza:
Nem áll meg a növekedésbe, ennek ellenére nem szabad rúgdosni, mert egyéb belső sérülések lehetnek!
8/13 anonim válasza:
4#-
Ez csak hasonlat volt, de mindegy. Aki tökön rugdossa a testvérét az eleve nem komplett, ilyenkor derül ki, hogy ki sötét, és ki normális.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Megnyugodtam. :)
2014. aug. 6. 09:49
10/13 A kérdező kommentje:
És nem áll/állt szándékomban tökön rugdosni. :D
2014. aug. 6. 09:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!