Rendszertelen a menzeszem, és jövőhéten mennék fesztiválra. Arra gondoltam h minden nap betennék egy tampont, hha megjön, akkor se legyen gond. A betét nagyon hülyén nézne ki a fürdőbugyiban. Lehet belőle bajom?
Nekem javasoltak olyat, hogy ha strandra megyek akkor hüvelgyomba elleni szerrel bekent tampont tegyek fel, hogy ne kapjak el semmit, mert én iszonyúan érzékeny vagyok ilyenekre. Szóval ha nem egy száraz tampont erőszakolsz fel magadnak hanem használsz hozzá sikosítót vagy ilyesmit akkor nem okozhatsz magadnak sérülést.
Egyébként ha strand van a programban vagy fesztivál, akkor én minden nap megeszek 1-1.5 db citromot, ettől átlagosan 2-3 napot késik nekem a menzeszem ;)
Ja és ha nem hófehér a fürdőruhád hanem az alja pl fekete akkor tampon nélkül is mehetsz pancsizni, nem fog a vízben megjönni, ha meg mégis pont akkor toppan be a pirosbetűs szezon ahogy kimész a partra, akkor az öltözőig kiérve nem fog meglátszani semmi hidd el :)
Ne strapáld feleslegesen a hüvelyedet. Kell egy alap nedvesség, amit így a tampon elszív, emellett felsérti a dolgokat odabent.
Nem csak tampon és betét létezik. Vannak szilikon alapú szivacsok vagy pl kehely is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!