Volt köztetek olyan, akinek fogamzásgátló szedése alatt vagy abbahagyása után lett gond a pajzsmirigyével?
Nem csak az okozhatja, de az is akár. Én is azt hittem, hogy pajzsmirigy problémám van, mert egy csomó rá jellemző tünetem van, de nem mutatta ki a vérvétel. Egyébként a hízás jellemzőbb tünet mint a fogyás.
Feleslegesen ne aggódj ezen, menj el dokihoz és majd kiderül :)
Az Ön Testtömegindexe: 18.8 Normál (Normál 18,5 - 24,9)
Azért annyira csúnya, na! :D Megnéztem az enyémet is, nekem 18.9 és én elégedett vagyok :$ :)
Találtam egy hasonló kérdést egy másik oldalon, ez volt a válasz:
"A Yadine nevű fogamzásgátló mellett valóban lehetséges a fogyás, mert a benne található minimális mennyiségű vízhajtó kiüríti az öedemát a testrészekből. Ebben a tablettában található hormon típusa egy u.n. pozitív energiamérleget is eredményezhet, aminek a következménye szintén lehet a fogyás."
Lehet, hogy nálad másik gyógyszer volt, de akár annál is lehet ugyanilyen hatás.
*Azért annyira NEM csúnya, na! :D
Kimaradt a nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!