12 éves vagyok, és nemrég jött meg. Lefekvés előtt mikor beteszek egy betétet semmi gond. Reggel viszont csupa vér minden, de a betét nem ázik el. Hogy tudnám azt megszüntetni, hogy az ágyam ne legyen folyton véres?Adjatok tanácsot!
Szia!
Először is vegyél éjszakai betétet,az elől-hátul hosszabb és nagyobb a nedvszívó képessége.Fontos,hogy a betét szárnyas legyen,így nehezebben mozdul el. A legjobb,ha franciabugyiba ragasztod, az szerintem jobban tart. Ha félsz,hogy így is átázol, odatehetsz egy kis vattát is,nem a legkényelmesebb,de éjszakára nagyon hasznos az első napokban, mikor még erős a vérzésed.
lehet h testhezállóbb bugyi kéne, nem azt mondom h szorítson, de ami gumisabb, egészében, és akkor rendesen ott maradna a helyén... én nem sokáig használtam betétet, ilyen néha velem is előfordult...pár ilyen éjszaka után meguntam, és azóta is tampont használok
tudom, huu de egészségtelen is lehet éjjelre.... de a vélemények erről megoszlanak:) sztem jobb, ha nem félsz tőle ( holott nem tudom mért lehetne ettől félni) próbáld ki te is, habár éjjelre nem hiszem h elég lenne a legkisebb...
Amikor nekem volt ilyen, egy rosszabb törülközőt tettem magam alá éjszakára. Sztem sokan csinálják így.
Nade ha felveszel egy szorosabb bugyit, akkor talán nem csúszik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!