Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anyu nögyógyászhoz akar...

Anyu nögyógyászhoz akar vinni?! 13/L

Figyelt kérdés
Nem tudom miért csak bejelentette hogy jövö héten megy és én is.Mit fog csinálni az orvos?Milyen ruhában menjek?Miért kell mennem?

2014. aug. 4. 15:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
13 éves kislánynak nem fog senki. foggátlót adni, nem hiszem, hogy ettől félni kéne.
2014. aug. 8. 09:39
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)már voltunk börgyógyàsznál mindig felírt valami gyógyszert ami nem èrt semmit.
2014. aug. 8. 10:47
 23/24 anonim ***** válasza:
Sajnos felírhatnak fogamzásgátlót elég lelkiismeretlenül akár 14 éves korban is. Személyes tapasztalat....
2014. aug. 8. 16:12
 24/24 anonim ***** válasza:

Régi kérdés, de a tisztázás végett mégis írok.

Nagyon bunkó ostoba nőgyógyászok is vannak.

Hivatalosan rendes kivizsgálás, vér és hormonháztartás vizsgálat nélkül nem írhat fel hormonkészízményt, de a legjava kontár barom. Nem egyel találkoztam, aki úgy akarta eladni nekem a fogamzásgátlót, mint varázscukorkát mindenféle kivizsgálás nélkül. Az sztk-s orvos magasról lesz×rja a korod, jutalék jár a felírt bogyóért....

Még talán 20 éves korban sem szerencsés elkezdeni szedni azt a vackot. Főleg az új generációs, csökkentett hormontartalmút, volt nem egy barátnőm, akit ez vitt el.

35N

2018. jún. 21. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!