Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Anyu nögyógyászhoz akar...

Anyu nögyógyászhoz akar vinni?! 13/L

Figyelt kérdés
Nem tudom miért csak bejelentette hogy jövö héten megy és én is.Mit fog csinálni az orvos?Milyen ruhában menjek?Miért kell mennem?

2014. aug. 4. 15:07
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem csak vérvétel lesz hormon vizsgálat miatt
2014. aug. 4. 21:56
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor azért így már elviselhetőbb a dolog.
2014. aug. 6. 11:17
 13/24 anonim ***** válasza:
2%
Szerintem anyuka meg akar győződni arról hogy a kislánya még nem rosszalkodik...
2014. aug. 7. 12:06
 14/24 A kérdező kommentje:
Áhhh...Anyu nem olyan.Valami vérvételröl beszélt az mire jó?
2014. aug. 7. 12:16
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, miért akar elvinni. Volt valami panaszod?
2014. aug. 7. 17:33
 16/24 A kérdező kommentje:
A böröm miatt akar vinni mert nagyon pattánásos
2014. aug. 7. 17:40
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Így már érthető a dolog! Menjél nyugodtan el anyukáddal és nem lesz semmi probléma. Nem akarja, hogy a bőröd tönkremenjen. Csak egy vérképre fognak adni beutalót, hogy megnézzék hogy áll a hormonrendszered?
2014. aug. 7. 19:12
 18/24 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ezt újra meg kéne beszélned anyukáddal. Jobb lenne gyermek (tini) nőgyógyászatra vinni Téged, ha mindenáron nőgyógyászhoz akar vinni...

A hormonális problémák endokrinológusra tartoznak!

A sok pattanás szerintem inkább bőrgyógyászra, igaz a mögött a kamaszkori hormonok vannak. Úgy gondolom anyukád hormonvizsgálatot akar kérni a nőgyógyásztól, csak az a baj, hogy a nőgyógyászok többsége a hormonális problémákat általában fogamzásgátlóval elintézi és nem néz rendesen a probléma után.

A Te korodban nem lenne szerencsés belenyúlni a hormonrendszerbe - ha csak orvosilag (konkrétan endokrinológiailag) nincs nyomós oka -, hiszen ilyenkor nagyon érzékeny a hormonális rendszer egyensúlya.

A lényeg:

- ha hormonális problémára gyanakodtok akkor endokrinológus

- ha "csak" a pattanásokkal van baj akkor bőrgyógyászat

Szerintem a felnőtt nőgyógyászat nem túl szerencsés választás.

2014. aug. 8. 05:32
 19/24 anonim ***** válasza:
89%

Az utolsó kettőnek igaza van, pattanásokkal első körben bőrgyógyászhoz kell menni, ez az ő szakterülete. Ha hormonokkal van a gond, akkor majd beutal endokrinológiára.

Nőgyógyászokkal az a legnagyobb baj, hogy simán elintéznek mindent fogamzásgátlóval, a kiváltó okokat meg nem is keresik.

2014. aug. 8. 09:00
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
semmiképpen sem nőgyógyász a megoldás, mert valóban fogamzásgátlót fog javasolni, ami nagyon káros lenne a korodban és természetesen nem old meg semmit, csak elfedi az igaz problémádat.
2014. aug. 8. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!