Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor van itt az ideje az...

Mikor van itt az ideje az első alkalomnak? Mi a véleményetek? 16/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves lány vagyok és azt hiszem,hogy eléggé vészesen közeleg az első alkalom a barátommal. Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek mikor érdemes nőgyógyászhoz elmennem? Nem szeretnék fogamzásgátlót íratni,ahhoz még túl fiatalnak tartom magam. Óvszerrel védekezünk majd,ez természetes, de mikor lenne érdemes elmennem először? Még természetesen szűz vagyok, ő lesz nekem az első.

Lehet,hogy rossz a kategória,ahova kiírtam, de a szerelem/szex kategória nem a segítőkész emberekről híres. Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2014. aug. 4. 14:46
 1/6 Barbixo ***** válasza:
59%
Sokan már az első menstruáció után elmennek.
2014. aug. 4. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
első együttlét után évente rákszűrésre ez a minimum! (Akkor is, ha utána sok évig nem vagy senkivel). Azon belül annyiszor mész el orvoshoz ahányszor úgy érzed valami nem oké. Ha nincs folyásod, rendbe a menzeszed akkor én nem mennék el, de ahogy Te érzed!
2014. aug. 4. 14:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincsen panaszod, és tablettát sem szeretnél, akkor ráérsz az első aktus után kb. egy évvel elmenni az első rákszűrésre. Illetve ha valami problémád van, akkor természetesen azonnal.
2014. aug. 4. 15:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha már szexuális életet élsz akkor évente ajánlott elmenni rákszűrésre!
2014. aug. 4. 16:04
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,mindenkinek ment a zöld kéz! :)
2014. aug. 4. 16:52
 6/6 anonim ***** válasza:
A nemi élet megkezdése után kb 1 évvel "illik" elmenni az első elenőrzésre.
2014. aug. 6. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!