Mikor van itt az ideje az első alkalomnak? Mi a véleményetek? 16/L
Figyelt kérdés
Sziasztok!
16 éves lány vagyok és azt hiszem,hogy eléggé vészesen közeleg az első alkalom a barátommal. Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek mikor érdemes nőgyógyászhoz elmennem? Nem szeretnék fogamzásgátlót íratni,ahhoz még túl fiatalnak tartom magam. Óvszerrel védekezünk majd,ez természetes, de mikor lenne érdemes elmennem először? Még természetesen szűz vagyok, ő lesz nekem az első.
Lehet,hogy rossz a kategória,ahova kiírtam, de a szerelem/szex kategória nem a segítőkész emberekről híres. Előre is köszönöm a válaszokat! :)
2014. aug. 4. 14:46
1/6 Barbixo válasza:
Sokan már az első menstruáció után elmennek.
2/6 anonim válasza:
első együttlét után évente rákszűrésre ez a minimum! (Akkor is, ha utána sok évig nem vagy senkivel). Azon belül annyiszor mész el orvoshoz ahányszor úgy érzed valami nem oké. Ha nincs folyásod, rendbe a menzeszed akkor én nem mennék el, de ahogy Te érzed!
3/6 anonim válasza:
Ha nincsen panaszod, és tablettát sem szeretnél, akkor ráérsz az első aktus után kb. egy évvel elmenni az első rákszűrésre. Illetve ha valami problémád van, akkor természetesen azonnal.
4/6 anonim válasza:
Ha már szexuális életet élsz akkor évente ajánlott elmenni rákszűrésre!
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,mindenkinek ment a zöld kéz! :)
2014. aug. 4. 16:52
6/6 anonim válasza:
A nemi élet megkezdése után kb 1 évvel "illik" elmenni az első elenőrzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!