40 kg kell lennem hogy megjöhessen az első menzeszem?
Figyelt kérdés
Még nem menstruáltam és azt olvastam valahol hogy a menzesz nem jöhet meg csak ha 40 kg vagyok. a melleim 5-6 honapja nonek, a szeméremszörzetem 1 éve szoros a honaljam még nem annyira fehérfolyásom 7-8 honapja van. kb 1-2szer volt fel oras barna folyásom az egyik kb 4 honapja. sokszor faj az alhasam. anya azt mondta hogy hamarosan megjon hiznom kell? 37 kg vagyok. elore koszonom a valaszokat 12/L2014. aug. 3. 21:14
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, ehhez milyen magas vagy, de igaz: ha valaki kórosan sovány, vagy kórosan elhízott, annak elmaradhat a menzesze.
2/6 A kérdező kommentje:
147 cm vagyok
2014. aug. 3. 21:22
3/6 anonim válasza:
Az biztos, hogy elég sovány vagy, de még most fogsz nőiesedni, szóval szerintem egyél normálisan és nem lesz baj. Az elég nagy butaság, hogy 40 kg kell lenni, te nem vagy kórosan sovány, a jelek pedig azt mutatják, hogy hamarosan menstruálni fogsz, várj türelemmel! :)
4/6 anonim válasza:
Mivel még nagyobbrészt kislány vagy, így teljesen elfogadható a súlyod, nőként már nehezebb leszel.
5/6 A kérdező kommentje:
:)
2014. aug. 4. 12:38
6/6 anonim válasza:
Én is gebe vagyok mégis 11 évesen már megjött. Nem mindig a testtömegtől függ, de előfordulhat ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!