Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez jó lesz első alkalomnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó lesz első alkalomnak?

Figyelt kérdés

Szóval, van egy lány akivel közel egy honapja beszélgetünk nemrég találkoztunk akkor még nem volt úgy semmi különös, ismerkedtünk. Közben megkedveltük egymást , és nekem tetszik is és én sem vagyok neki közömbös, viszont ő nagyon félénk, és nem volt még barátja. Mindketten 18ak vagyunk. És hát volt róla szó hogy megpróbáljuk együtt elvégre jól elvagyunk tudom hogy ezt nem szokták igy megbeszélni mert az alkalomkor jön de mindegy. És megbeszéltük hogy elmegyünk moziba és én valami romantikus filmre gondoltam amit megnézhetnénk és közben-a film alatt vagy utána hát megtörténhetne az első csók , stb.

Igy neki biztos jobb és "könnyebb" lesz hogy moziba sötétebb van meg a félénksége miatt. Tényleg nagyon félénk. De ez nem hátráltatott meg nem is fog igyekszem mindent megtenni. Ez így jó szerintetek ? Mármint a mozi? És filmet tudnátok ajánlani? Én néztem a szerelem második látásra és a szerelem olasz módra ezt a kettőt vetítik mozikban ami romantikus filmnek van kiirva de az első vígjátéknak. Szóval v.ki ismeri ezt a két filmet ? vagy más romantikus film amit vetiteni fognak?? Esetleg jó ötletek a randi alatt eltöltendő időre?:) Bocs a hosszú szövegért várom a válaszokat:) Pénteken fogunk amugy találkozni csak szeretnék most midnent biztosra tudni.

2009. aug. 16. 14:02
 1/6 anonim válasza:

Hát ez jó tervnek tűnik :)

De sztem kérd meg a lányt h ő válasszon filmet de előtte mond neki h te vmi romantikusra gondoltál... aztán válasszátok ki együtt legyen közös a program (rem érted) Sajnos egyik filmet sem láttam így csak ennyit tudok mondani :) Sok sikert ;)

2009. aug. 16. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Szóval jó lesz bármelyik film,de a lényeg:18 éves félénk lánynál pláne:ne rohand le,ne vidd túlzásba a dolgot csak akkor ha biztosan látod hogy ő is akarja.Különben gyorsan el tudod rontani az egészet.Beszélgessetek sokat és minden ki fog alakulni.
2009. aug. 16. 14:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Ismerős..:D Én is félénk vagyok..és mi is megbeszéltük a mostani barátommal a csókot..:D és nekem kellett vna kezdeményezni(hosszu a sztori.nem férne ide:D)és én meg nem mertem...Kint voltunk egy parkban és mondta,hogy nah hajrá:D:D vagy 10percig tököltem,mert ('.')nyuszii vagyok:D

aztán vmit mondott..és én meg durcázásból hátat fogrdítottam neki..és megcsikizett.és rájöttem hogy igy megtudom oldani:D:D.Aztán megint hátat fordítottam neki.és amikor megcsikizett megfordultam és bumm*_* Annyira romantikus meg vicces volt az egész:)

de a mozi sem rossz ötlet:)

Szurkolok ;D

2009. aug. 16. 14:13
 4/6 A kérdező kommentje:

Utolsó ez jó kis story :) Én nem vagyok annyira félénk mint ő , ő tényleg nagyon az, moziban ugyis sötétebb van kicsivel aztán megfelelő pillanatban megtörténik. De útközbeni s együtt leszünk és nemtudom hogy köszönjek neki mert ugy állunk hogy neki se probléma hogy összejövünk(jöttünk)

szóval még semmi nem volt ezt msn-en mondta ugyhogy lehetne ugy köszönteni őt . Tehát csókkal. Max meglepődik.

2009. aug. 16. 15:41
 5/6 anonim válasza:
Szerintem ne köszöntsd csókkal, ha ennyire félénk. A moziban szerintem jobb, meg akkor már együtt vagytok egy ideje, van egy olyan "közös hangulat" nem pedig helló szia és már meg is van. Így nem tud felkészülni rá. Köszöntsd simán puszival, vagy ahogy szoktad.
2009. aug. 16. 15:52
 6/6 A kérdező kommentje:
hát most már ezt is megbeszéltük és nem gond neki:D De azért érdekes lesz tul.képpen neki a legelső .
2009. aug. 16. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!