Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogyan adjam a tudtára, hogy...

Hogyan adjam a tudtára, hogy szerintem itt az ideje az első alkalomnak? (lány vagyok)

Figyelt kérdés
Húsz évesek leszünk, 8 hónapja vagyunk együtt. Az első lesz mindkettőnknek. Úgy érzem nem siettünk el semmit, nagyon kívánjuk egymást, pettingelés közben a kezünkkel izgatjuk egymást. Aztán hogyan tovább? Persze meg is mondhatnám neki, de azt szeretném, hogy érezze, itt az idő...
2008. febr. 21. 19:52
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Amikor izgatod kicsit hagyd abba, nézz rá úgy, hogy " most akarom!", esetleg ráülhetsz a hasára is. Súgd a fülébe, hogy "Szeretnéd?". Tuti tetszeni fog neki.

Ha 8 hónapig nem történt meg a dolog, akkor azt várja, hogy te szólj neki. Így azért szerintem sokkal jobb elárulni neki, hogy szeretnéd már, mint csak egy sima beszélgetésben kifejteni.

2008. febr. 21. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:
85%

probálkozhatnál azzal h amikor te csinálod neki a kezeddel akkor estleg a száddal is csinálod.

de az első válaszadó ötleteivel egyetértek

2008. febr. 21. 21:20
 3/10 anonim ***** válasza:
83%
hihetetlen hogy egyesek csaj létükre mennyire nem találják fel magukat! pedig nem nehéz feladat rávezetni egy pasit amire akarjuk. légy kreatív, vagy egyszerűen válj dominává egy órára és teperd le!
2008. febr. 22. 09:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Készíts véletlenül az ágy melletti asztalra egy óvszert.

Ez a hason ülök, leteperem, stb. kezdeményezés csak akkor működik, ha már szedsz tablettát. Mert ha nem, akkor ugyi a fiúnak mindenképp be kell öltöznie :D

2008. febr. 22. 09:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha már pettingeltek, akkor nem nehéz. Készülj óvszerrel, vagy szedd a fogamzásgátlót egy hónapig, utána bármit lehet. Egy szokásos petting közben vedd elő a gumit és lóbáld meg előtte.. Tuti bejön...) vagy csak suttogd a fülébe, hogy örülnk, ha ennél többet adhatnék neked...

Légy bátor, ne félj.) 8 hónap nem kis idő, és már nem is vgytok fiatalok.-)

2008. febr. 22. 16:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Minden elismerésem. Én nem bírtam volna eddig szex nélkül. Kb.1,5-2hónap után, nálunk voltunk délután és eléggé összebújtunk. Már nagyon akartam, ő viszont nem kezdeményezett,így jól felizgattam. Mondta,hogy benne van a dologban de nincs nála semmi,így csak nekem lesz jó, ő nem akar elmenni. Mire elővettem egy gumit. Nagy sikert aratott! és nem mondott nemet.
2008. febr. 25. 12:08
 7/10 anonim ***** válasza:

most nem azért,de milyen pasi az ilyen?tudom,nem mindegyik kanos,de általában igen.jujj,ez nekem nagyon furi.8hónap alatt már biztos megnyiltatok egymásnak annyira,h bármit meg tudjatok beszélni,nem?

öltözz szexi cuccba,és súgd a fülébe,h mennyire kívánod,vagy ilyesmi.sok sikert!

2008. febr. 26. 19:40
 8/10 anonim válasza:
100%
Egyszerűen csak alakítsd úgy a dolgot, hogy megtörténjen. Ez nem ördöngősség. Nem kell óvszert rakni az asztalra, vagy ilyesmi... Egysezerűen ha együtt vagytok, kezdd el simogatni, csókolgatni, most nem részletezem, hogy hol, valami kellemes zene sem árt, vagy oldásnak egy kis bor, vagy pezsgő... Aztán ha úgy érzed, hogy partner a dologban, akkor kezdd el lassan levenni a ruháját. Mindeközben figyeld a reakcióit. Az emberből mindent ki lehet olvasni. A tekintetéből, az izmok rándulásaiból és ami a fő, az érintéséből. Ha úgy látod, hogy ő is élvezi a dolgot, és mondjuk kölcsönösen nekiáll vetkőztetni téged, akkor már a gólvonalon vagy. Aztán ha egy kis kényeztetés után feláll a focista, hogy berúgja a 11-est, akkor nem kell megvárnod, hogy Ő kezdeményezzen. Ha érzed, hogy benedvesedtél, egyszerűen ugorj rá és rakd be magadnak. Ha ezek után sem akarja, akkor ott már probléma van. A lényeg az, hogy ne legyetek feszültek. Ne az legyen bennetek, hogy neked fájni fog, vagy hogy nem vagytok elég jók egymásnak, vagy hogy mit fog szólni a másik. Élvezzétek ki az együttlét minden percét. És ami a lényeg: Nem lóverseny. Élvezzétek az együtt tülthető időt. Nem kell a dolgokat elsietni. Letépni róla mindent, aztán hadd szóljon. Hagyj időt arra, hogy megfelelően feloldódjatok, ellazuljatok mind a ketten. És ne görcsöljetek rajta. Meglátod, ha így csinálod, siker lesz. Ha nem, akkor beszéljéltek meg, hogy mire vágytok. A másik legfontosabb dolog a nyíltság. A problémákról és a félelmekről beszélni kell, mert a másik nem tudja belőled kiolvasni. Legyen a jelszó a nyíltság és a gyengédség! Sok sikert! Z
2008. márc. 1. 09:55
 9/10 anonim válasza:

Szia! Én teljesen megértelek! Egyidősek vagyunk veletek és még mindketten szüzek... A mi kapcsolatunk még csak 3 hónapos de sajnos mi még a pettingig és orálig sem jutottunk el :S

Pedig én már nagyon kívánom! Régóta fantáziálok a sexről, alkalmam is lett volna rá ha hagyom, de úgy éreztem h az elsőnek mindenképp a szerelemről kell szólnia és eddig ebben nem találtam meg a megfelelő társat. Most már úgy érzem h sikerült de ő egyáltalán nem az a kezdeményező típus. Sajnos túlzottan él bennem a női büszkeség és azt szeretném ha kitalálná végre mit szeretnék és ne nekem kelljen őt irányítani lépésről-lépésre. Vagy ha mégis nekem kell akkor légyszi írjatok olyan finom utalásokat amikkel a nélkül hívnám fel magamra a figyelmet h cikinek érezném.

Sajnos én nem vagyok az a leteperős típus egyszerűen félek egyértelműen kimondani illetve kimutatni a vágyaimat...

2008. márc. 27. 20:09
 10/10 anonim ***** válasza:
89%

"sajnos mi még a pettingig és orálig sem jutottunk el :S

Pedig én már nagyon kívánom! Sajnos túlzottan él bennem a női büszkeség és azt szeretném ha kitalálná végre mit szeretnék és ne nekem kelljen őt irányítani lépésről-lépésre."

Ez az egyenjogúság átka :-( A félénk fiú típus.

Nos, erre csak egy gyógyszer van: a kezdeményező női típus!

Csak óvatosan - de igenis mutasd meg neki, mit szeretnél... ha már kicsit bemelegedtetek: húzd oda finoman a kezét, és tedd rá a tiédet. Tudod, hogy mennyire hatásos? Dupla pulzussal nyugodtan számolhatsz... :-)

Vagy kezdd el felfedezni őt... majd csak kedvet kap ő is :-)

2008. ápr. 30. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!