Mire utalhatnak ezek a nemi problémák?
Figyelt kérdés
Tegnap este szeretkeztünk a párommal. Ma reggel tompa alhasi fájdalmakkal ébredtem. A szeméremajkaim már már fájóan érzékenyek. Rossz tőle a közérzetem is. Mint a menstruációs görcsök kb. olyan ütemben görcsölök csak tized olyan intenzitással. Igen kellemetlen. A nagyon okos (nemibeteg vagy stb. mert nem vagyok az) hozzászólók kerüljenek. Értelmes válaszokat szeretnék! Terhes sem vagyok.2014. júl. 31. 11:01
1/3 anonim válasza:
Menj el nögyógyászhoz. Igy senki nem fog tudni megállapítani semmit, vizsgálat nélkül lehetetlen.
Fertözésed lehet akkor is, ha nem tudsz róla.
2/3 anonim válasza:
Nem voltatok véletlenül egy kicsit intenzívebben együtt? Mert lehet kicsit durvábbra sikerült a dolog, erősebb mechanikai hatások értek és azért van most ez.
Esetleg nem kell lassan megjönnie a vérzésednek? Mert akár ha közvetlenül előtte vagy a vérzésednek, akkor már lehet hogy belülről elkezd a folyamata lenni a dolognak és azért sült most ez el rosszabbul.
Vagy lehet hogy van egy kezdődő hüvelyi fertőzésed.
Figyeld magadat, ha nem múlnak a problémák, akkor keress fel egy orvost.
3/3 A kérdező kommentje:
1 hete múlt el. Szóval meg nem fog jönni. Fertőzésem nem hiszem h lenne mert 3 napja voltam nőgyógyinál és nincs semmi bajom. Erre nagyon odafigyelek, akkor is csinálok 3 havonta kúrát ha nincs semmi bajom, amire a nőgyógyi is azt mondta h tök rendben van. A durvaságra gondoltam énis, bár máskor is jártam így, csak akkor nem éreztem ilyen intenzív "fájdalmat"...
2014. júl. 31. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!