Alábbi tünetek mire utalhatnak orvosilag? Kire tartoznak ezek a problémák? A háziorvost nem érdekli, lecserélni nem lehet, csak egy rosszabbra.22 éves nőbeteg
Tinikorom óta megfigyeltem, ha oldalra vagy főképp hátra kell nézni, rosszul leszek pár másodpercre, illetve ha hirtelen egyik irányból a másikba kell nézni.
-néha szédülök
-néha a fejemben olyan 1-2 mp-re mintha "söpörnének" nem fáj, csak ilyen nem is hang, hanem nem tudom megfogalmazni
-általános gyengeség (átlagos testalkatú vagyok, rendesen táplálkozok)
-köhögök, krákogok időszakosan de sűrűn évek óta. dohányzás miatt nem hiszem, mert legalább 400 embert ismerek akik régebb óta csinálják és sűrűbben, és mégsincs semmi bajuk , legalábbis 60 alatt nem.
-nehézlégzés, séta közben beszélgetni nem tudok, sokszor két három szó között levegőt kell vegyek
-nem fáj a tüdőm, csak néha sípol, de ez nagyon ritkán van, a nehézlégzés viszont az utóbbi 1-2 hónapban nagyon . tüdő rtg nem mutatott semmmit, én egy csomócskát láttam, de arra nem mondtak semmit. légzésvizsgálatra majd megyek, de addigis leírtam.
-sosem zsibbadt el eddig ilyen hamar a lábam pl., de most már 2 perc után ha egy pozicióban van zsibbad.
-gerincproblémáim is vannak, ez szerencsére jó kezekben van, hamarosan mr lelet és végre talán vége :)
most hirtelen ennyi.
Azon kívül hogy pszichés valakinek ötlet? Mitől lehet, mire utalhat?
Laborban voltál? Lehet, hogy vérszegény is vagy.
A megszédülés miatt fülészetre is elmennék.
Allergiás vagy asztmás nem vagy?
A lábad lehet a gerincedtől is.
"dohányzás miatt nem hiszem, mert legalább 400 embert ismerek akik régebb óta csinálják"
A cigi NEM ugyanugy hat mindenkire! Nem vagyunk egyformak; van akinek 10 ev cigizes meg se kottyan, van aki mar fel ev cigizes utan fel labbal a sirban van! Ne abbol indulj ki, hogy masra hogyan hat!
Várok további ÉRTELMES (szakmaibb) válaszokat. Ma pl. a nem messze lévő boltig eljutottam, és úgy elfáradtam egyik percről a másikra hogy haza kellett hozni.
EEG negatív, lehet hogy koponya CT kimutatna valamit? Kéne protekció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!