Mire utalhatnak ezek a jelek (terhesség? )?
Június 15.-én voltam együtt párommal, védekeztünk óvszerrel, de lehetett baleset..
06.19.-én megjött a menzim... Mégis kb 10 napra rá volt pecsételő vérzésem meg egy csomó terhességre utaló tünetem, de tesztjem mindig negatívak lettek.
Most 07.05.-én is voltunk együtt, ma 3 napra rá (ma reggel) volt vérzésem, menstruációnál kevesebb, pecsételő vérzésnél több...
Menzi nem is lehetne hisz június 19.-én volt meg..
Nem tudom mire véli, időpontot magán és sztk-s dokihoz is csak későbbre kaptam, mivel nem SOS a helyzet :P
de alapvetően semmi panaszom nincs, a terhességre utaló tünetek is elmúltak, (volt júniusban hányinger, gyomorégés vagy 4 napig, hőemelkedés, alhasi szurka..), ma se volt sok a vérzésem, ez a fura h menzinek kevés, pecsételőnek meg sok :S
Tesztet utoljára SZOMBATON csiáltam, ma reggel nem volt itthon így csak holnap reggel tudok.
De valószínűleg negatív lesz.
Szerintem nyugodtan kérheszt korábbi időpontot arra hivatkozva, hogy mégis sos helyzet, mert ez tényleg komoly lehet.
Bár mg elvégezhetsz pár tesztet, de szerintem se vagy terhes, legalábbis nagyon nem valószínű.
köszönöm.
megpróbálok a szomszédos város sztk-ra elmenni.. Az esélyesebb..
A június 15.-i együttlétből már rég pozitívnak kéne a tesztnek lenni, a 5.-einek meg még nem lehetnének tünetei. (pecsételő vézés is korai lenne nem?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!