Bakteriális vagy gombás fertőzés mit okozhat?
Figyelt kérdés
Pl. folyás, gyakori pisilés, menstruáció elmaradása2014. júl. 30. 11:14
11/18 anonim válasza:
Nem okoz semmi "halálosat", de természetesen meg kell gyógyítani, ugyanúgy mint a fog-gyulladását is.
Ha gombád, vagy bakteriális fertőzésed lenne, akkor úgyis zavarni fog, mert annyira büdös lesz hogy a szobában is érezni lehetne ahol vagy, és viszketne is cefetül.
12/18 anonim válasza:
70%-os, hogy lehetsz ennyire agresszív, neveletlen?
13/18 A kérdező kommentje:
Köszi. Újat nem tudtam meg. Egyes emberek szövegértési problémàiról meg nem én tehetek. Kinek mi köze hozzá miért, kiről, kinek tettem fel a kiírt kérdést. Ki mondta, hogy bűzösen viszketek,vagy én vagyok a beteg , biztos tapasztalatból írtad.
2014. júl. 31. 15:00
14/18 anonim válasza:
Most mi volt agresszív a válaszomban nem is értem de ha neked az volt akkor így jártál!!A kérdezőnek meg remélem tudtam segíteni.... :)
15/18 anonim válasza:
Mért is vagyok neveletlen??? !Azért mert linkeltem pár oldalt és mert elmondtam a véleményem hát komolyan én legalább érdemben tudtam hozzászolni...
16/18 anonim válasza:
70%-os huhh de szánalmas vagy...
lásd alább:
-akkor nézz utána ostoba... Igen is okozhat meddőséget egyébb gondont egy gyulladás gombás fertőzés ha nincs kezelve...de egy ilyen bunkón megnyílvánuló ember mint te honnan is tudná!!!!
- tessék olvasni és nem okoskodni!!!!!
- olvass te is utána kedves kérdező!!!
- mi volt agresszív a válaszomban nem is értem de ha neked az volt akkor így jártál!!
Minden válaszodból süt a gyűlölet, sajnállak, tényleg.
17/18 anonim válasza:
Nem kell sajnálni..de látom azt nem olvastad amit előttem írt valaki ... én csak megvédem magam és igen is olvasson utána ha érdekli a dolog... ne mástól várja a megoldást de persze ez így könnyebb....
18/18 A kérdező kommentje:
Bocsi, itt nem chatelni, hanem válaszolni kell.
2014. aug. 8. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!