Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Az Always még mindig...

Lányok! Az Always még mindig olyan csörgős, mint régen volt? Évek óta nem használtam.

Figyelt kérdés
2014. júl. 28. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
En egyszer hasznaltam, azota is utalom. Csorog,muanyagos. Lehet, hogy egy a tobbi always nem ilyen, de nem akarom kidobni a penzt foloslegesen. En a jol bevalt Libresset hasznalom. :)
2014. júl. 28. 19:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is a libresset szeretem :))
2014. júl. 28. 19:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy kicsit muanyagos, meg hat erdekes, de az szivja fel legjobban a nevesseget! :)
2014. júl. 28. 19:28
 4/7 anonim válasza:
Nekem az
2014. júl. 28. 19:29
 5/7 anonim válasza:
Bocsánat, de a mobilom néha a saját életét éli. Szóval nekem az Always jól bevált, mert azzal még soha nem véreztem át. Elég nagy a sulink és szörnyű volt, ahogy a termeket beosztották. Egy 10 perces szünetben lehetetlen volt, hogy az elsőrő fölérjek a harmadikra úgy, hogy közben még betétet is cseréljek. Most már egyébként van olyan is, ami nem műanyagos.
2014. júl. 28. 19:34
 6/7 A kérdező kommentje:
Esetleg meg tudod mondani, hogy menyik típus nem zörög mint egy nejlonzacskó, miközben megyek? Mert amúgy vennék én mert sokszor akciós, de nem akarok pénz kidobni próbálgatásra.
2014. júl. 28. 19:36
 7/7 anonim ***** válasza:
A Naturella betétek is jók.
2014. júl. 28. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!