Ti vártátok még régen hogy megjöjjön? Örültetek neki? Mindent írjatok le! Sok választ kérek. ;) )
Figyelt kérdés
Hajrá,hajrá! :32014. jan. 13. 15:55
1/8 anonim válasza:
Francnak se hiányzott a vele való cirkusz, de nem tudtam ellene mit tenni. Kénytelen voltam elfogadni.
2/8 anonim válasza:
hát kiváncsi voltam, aztán amikor megjött, megrémültem. 2 napig anyukám cserélt betétet mert én oda sem tudtam nézni, aztán persze megszoktam. nem egy jó buli, de hozzátartozik a nöi léthez.
3/8 anonim válasza:
Nem agyaltam rajta előtte ..Akkor még nem volt net ,így túl sok infóm nem volt . Egyik nap megjött és kész .11 éves voltam .
32/N
4/8 anonim válasza:
Vártam, mert kíváncsi voltam..de nem egy jó buli, nekem nagyon görcsöl... :(
5/8 anonim válasza:
Vártam, mert úgy éreztem, hogy le vagyok maradva. De teljesen normális időben jött meg, és azóta is rendszeres. Utólag jobban örültem volna ha még nem jön meg, de így megnyugodtam.
6/8 anonim válasza:
Én nem igazán törődtem vele, de tudtam, hogy jönni fog, és amikor megjött, nem volt sokk. Hál istennek nekem azóta sincs vele gondom.
7/8 anonim válasza:
Vártam,de már rájöttem,hogy nem olyan jó dolog.Mondjuk nincs sok gondom vele,szerencsére nem nagyon szokott fájni a hasam.
8/8 anonim válasza:
Igen, nagyon vártam és nagyon örültem neki amikor megjött! 16 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!