Ma kellett volna hogy megjöjjön de nem jott meg?
Figyelt kérdés
Pedig a ciklus.hun megneztem es azt mondta hogy mara varhato
De ha ma nem akkor januar 31 de az jo sokara lesz... de ez a 2.mensi Az elso 2013. dec 6-13 tartott utanna 20 21 bar a folyas
Mar feltettem ezt a kerdest ha valakit zavar ne kommentaljon engem ez erdekel nem akarok egy cikis dolgot sem!
2014. jan. 6. 21:00
1/8 A kérdező kommentje:
Ja es 12 vagyokm
2014. jan. 6. 21:01
3/8 anonim válasza:
Ha ma nem jön meg akkor már Jan31-ig ne számíts semmire.
4/8 anonim válasza:
Ha már feltetted,akkor gondolom válaszoltak is rá. A menzesz nem óraműpontossággal jön meg(kivéve talán azoknak,akik fogamzásgátlót szednek). 23 és 35 nap között bármikor megjöhet és az még teljesen normális,még később is, nemhogy 12 éves korban. Ilyenkor késhet akár heteket,hónapokat is.
5/8 A kérdező kommentje:
azzal tisztaban vagyok hogy nem allt be meg azzal is hogy nem oramupontosaggal jon meg
2014. jan. 6. 21:12
7/8 anonim válasza:
2-3 évig még előfordulhat, hogy nem akkor jön meg a menstruációd amikor várod. Ha esetleg fél évnél több marad ki, akkor érdemes orvoshoz menned.
8/8 anonim válasza:
Egyáltalán nincs semmi gond, 17 éves korodig hónapokra is kimaradhat, többször is, az is teljesen normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!