Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Jul.2-án kellett volna hogy...

Jul.2-án kellett volna hogy megjöjjön de semmi, és nagyon fáj a mellbimbon, miért?

Figyelt kérdés
Én egy 17 éves lány vagyok. Már több mint 5 éve menstruálok szinte mindig pontosan jött meg csak néha volt néhány nap eltérés! De miota (1 éve) hogy együtt voltam a barátommal egyre gyakrabban van ugy hogy nem pontosan jön késik stb. most is ugy van hogy nem jön.Semmi jelét nem láttam a bugyimon hogy jönne, vagy ilyenek, hanem mindig nedves a hüvelyem és átlátszo szinű folyadék jön ki belőle. Nagyon félek hogy terhes vagyok mert a barátommal nem rég voltunk együtt de igaz védekezett, de mégis félek mert azt hallottam hogyha egy nőnek fáj a mellbimboja akkor terhes. Nőgyógyászhoz félek menni anyukám mindeezekről nem tud igy nagyo félek hogy kiabálni fog ha megtudja hogy együtt voltunk a barátommal
2009. júl. 12. 23:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell rögtön erre gondolni, hogy megnyugtasd magad vegyél egy gyors tesztet, ezt elég olcsón meg lehet venni. Ha ez pozitív lenne akkor irány a nődoki és avasd be anyukádat, hogy segíthessen. Gondolom tudja, hogy nem csak malmoztok együtt, ne nézd ilyen naívnak. 28/F
2009. júl. 12. 23:21
 2/2 anonim válasza:
Mikor jött meg utoljára? Hány naponta szokott? Utolsó 3 hónapban milyen időközönként? Ha tényleg jól számoltad, és 2-án kellett volna, akkor elég sokat késett már. Biztos jól számoltad? Amennyiben igen, akkor ideje lenne tesztelni! Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény! Ha segítség kell a teszteléshez, akkor írj nyugodtan privit!
2009. júl. 12. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!