Ezek elég ahoz hogy megjöjjön?
Figyelt kérdés
Szőr ahol lehet , cicik, pattanás , sok es kevés fehérfolyás kb 1,5 éve es monjátok majd el mi kell még ahoz hogy megjönjjön! 12/L2013. nov. 12. 14:17
1/4 anonim válasza:
Amiket írtál, lehetnek a menstruáció előjelei, de azt nem lehet tudni, hogy mikor fogsz menstruálni.
2/4 anonim válasza:
Idő.:)
Most már bármikor megjöhet, csak legyél türelemmel. Nem annyira jó dolog ez, hogy ennyire kelljen várni. Én 10 és fél éves korom óta menstruálok, amíg nem szültem, addig iszonyatos görcsök, rosszullétek kerülgettek menzesz alatt, örültem volna, ha néhány évvel később kezdtem volna vele kínlódni.:)
De tényleg, türelem.:)
3/4 anonim válasza:
Miért akarsz annyira menstruálni?
4/4 anonim válasza:
Bármelyik pillanatban megjöhet már, de sürgetni nem lehet. 17, 18 éves korodig kell megjönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!