Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőtársaim, vagytok itt olyanok...

Nőtársaim, vagytok itt olyanok, akik a menszeszt fájdalomcsillapító nélkül átvészelitek?

Figyelt kérdés
Nem tudom elképzelni, hogy van olyan akinek nem fáj. Itt elsősorban azokra gondolok, akik nem szednek fogamzásgátlót, mert ugyebár a fogamzásgátlót szedőknél nincsenek erős menstruációs fájdalmak. Nekem az első napom horror. Mindig olyan fájdalmaim vannak, hogy alig bírok megmozdulni, nemhogy dolgozni menni. Jelenleg nincs fájdalomcsillapítóm, de ha van akkor is 2-3 at kell bevennem és kb. 1 órára rá vagyok teljesen jól. De mindig csak a legelső napom ilyen. Fogamzásgátlót mint ahogy utaltam rá, nem szedek. Nektek milyen?

2014. júl. 25. 11:41
1 2
 11/14 anonim válasza:

Nekem is nagyon fáj főleg az első két napon olyankor azt hiszem h mindjárt meghalok :(

A múltkor probáltam gyógyszer nélkül végig csinálni de sajnos nem sikerült :(

Szoooval igen nagyon szaar :'(

2014. júl. 25. 17:05
 12/14 A kérdező kommentje:
Találtam egy megoldást, amivel gyogyó nélkül túléltem a mai napot, de csak annak jó, akinek épp van ideje főzni: spenótot (fagyasztott) főztem és főtt tojással és egy csomó vörös hagymával ettem. Na utána már tudtam mozogni és elmúlt a fájdalom.
2014. júl. 25. 18:26
 13/14 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm az ötletedet nekem ma fájt egész nap és kiprobáltam ezt a spenotos dolgot és bevált jajj megmenteted az életemet ezer köszönet :)) :* :*
2014. júl. 25. 19:19
 14/14 A kérdező kommentje:
:D nagyon örülök ha neked is bevált
2014. júl. 25. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!