Anyum nem engedi a tampont mit tegyek?
Mond meg neki,hogy már használtál tampont.A lányok többsége tampont használ,mert kényelmes és praktikus.Az már más kérdés,hogy nem igazán egészséges.Kiszáríthatja a hüvely nyálkahártyáját.
Egy pasi.
A tampon nem epilepsziás sokkot okozhat, hanem TSS-t, toxikus sokk szindrómát, és ha eltávolítják a tampont, akkor hamar elmúlik, és ez csak az arra érzékenyeknél jön ki, úgy, mint egy anafilaxiás sokk kb (túlzott allergiás reakció) Persze akinek volt iylen valaha, az nem haználhat többet tampont, mert ha benthagyják, akkor sajnos életveszélyes is lehet ez a reakció...
És kevesen tudják, de jóval kissebb százalékos eséllyel a betét is okozhatja ugyanezt.Mellesleg az epilepsziához genetikai haljamosító tényezők kellenek...
Ráadásul nekem például sokkal kényelmetlenebb 2 egymásra felvett bugyi betét nélkül, mint egy mini tampon a menses összes görcsével meg egyéb tünetével együtt...
22/L
Szerintem a tampon maximum akkor marhára egészségtelen, ha valaki nem cseréli elég sűrűn. Én 13 éves korom óta tampont használok, és semmi bajom nem volt, sosem...
23/L
hát köszi a válaszokat igen fontos lenne.. mert a barátommal stranda megyünk és nem szeretném ez miatt lemondani
igaz h anyám semmit nem tud a magánéletemről mert azt hiszi levagyok maradva
de azért sztm tampon már 14 évesnél simán elmegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!