Csajok! Van itt olyan aki az anyukája hátamögött használt/használ tampont? Mert nem engedte/engedi? Ha igen akkor buktatok már le? Vagy nem derült ki? tapasztalatok?
nekem anyukám nem díjazza a tamponhasználatot de én akkor is azt szeretnék használni.!!:)
ja és van 2 lánytesóm de ők is betétet használnak velük se tudom ezt megbeszélni meg nem is szoktunk ilyenekről beszélni.
hát, én is azt használok titokban, mert nekem könnyebb azt kezelni, mint a betétet, nem kell idegeskednem hogy hová csúszik...
de tényleg titokban, mert mikor anyámnál rákérdeztem elsőre, hogy lehetne-e, azt mondta, csak akkor, ha "büdös szétk*rt r*banc" akarok lenni.. meg hogy azt csak kiélt lotyók használják. én is meglepődtem ezen az esztelenségen...
16/L
és buktam is le, sajnos.:D
és akkor meg is kaptam ezen jelzőket. :D
azóta mindig máshová rejtem őket...)
16/L
hova rejted?:O :))
am köszi a válaszokat:))
a régi nyomtatónkba, a szekrény tetejére.:D
16/L
Én is használtam titokban tampont,le is buktam.
Nem szerettem betétet hordani.
Nekem is szüleim nagyon régimódiak ezért nem örültek neki.
Végül,hogy anyám ne piszkáljon miatta szekrényemben a ruhák zsebébe rejtettem.
Amikor idősebb lettem már nem szólt bele,akkor már nem kellett eldugnom.
(fili)
Érdekes én soha nem bírtam mert szar feltenni.
Ennyire tágak vagytok? Ja és nem is egészséges mert pang órák hosszat a véres méh váladék és fertőzéseket is okozhat az arra hajlamos nőknél. Lehet, hogy csak akkor derül ki mikor gyereket akartok mert nem estek teherbe.
A kismedencei gyulladások miatt, amit a szar tampon okoz.
Nőgyógyász prof. mondta el az egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!