Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok! Van itt olyan aki az...

Csajok! Van itt olyan aki az anyukája hátamögött használt/használ tampont? Mert nem engedte/engedi? Ha igen akkor buktatok már le? Vagy nem derült ki? tapasztalatok?

Figyelt kérdés

nekem anyukám nem díjazza a tamponhasználatot de én akkor is azt szeretnék használni.!!:)

ja és van 2 lánytesóm de ők is betétet használnak velük se tudom ezt megbeszélni meg nem is szoktunk ilyenekről beszélni.

2011. aug. 20. 18:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

nem, képzeld, egyáltalán nem vagyok tág, ugyanis sima tampon nekem sem megy fel, ha már így kiterítkezünk:) minit használok, nem könnyen megy fel az sem, de nem fájdalmasan.

16/L

2011. aug. 21. 11:16
 12/13 anonim ***** válasza:
68%

Hát én ugyan nem titkoltam sose az ilyesmit, de nem is teszem közszemlére, mert kinek mi köze hozzá?

Az ilyen maradi emberek ott ragadtak le általában, hogy azt szüzek nem használhatják. Ugyan már. Mutass neki erről néhány cikket, vagy akár csak a dobozban lévő tájékoztatót. Meg magyarázd el, hogy neked kényelmetlen a betét. Meg tesi órák, stb alatt is praktikusabb a tampon.

És a betét sem épp egészséges vagy higiénikus ha órákig nem cseréli valaki, a tampon legalább nem érintkezik levegővel és nem bomlik úgy a vér... Igényes ember meg azért gyakran cseréli az ilyesmit, nem?

2011. aug. 21. 18:12
 13/13 A kérdező kommentje:

köszi szépen a válaszokat :)

ma reggeltől tampit használok :)) és tényleg sokkal jobb mint a betét.:DDD

igaz most még elég ügyetlen vagok :| :)

2011. aug. 22. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!