Segítség! Anyu nem engedi a tampont mit tegyek?
Figyelt kérdés
11 évesen jött meg és 70/a melltartót hordok 149 cm magas vagyok.2009. aug. 10. 12:23
1/11 anonim válasza:
ne ezeket az adatokat írd meg hanem azt hogy miért nem engedi anyukád! mert arról amit most írtál semmit nem tudunk meg! nem tudunk segíteni!
2/11 anonim válasza:
11 évesen még talán kicsi vagy a tamponhoz, használj még 2-3 évig betétet, kisebb korban még úgyse olyan erős.
3/11 anonim válasza:
A 'méreteid' itt egyáltalán nem lényegesek. A lényeges az az, hogy még csak 11 éves vagy. Még nem ajánlatos neked tampont 'viselni'. Egyszerűen fiatal vagy és kész. Később majd valószínű meggondolja magát, vagy eldöntheted magad... Szerintem!
4/11 anonim válasza:
Ezek az adatok feleslegesek. Amúgy szerintem azért nem engedi, mert még túl fiatal vagy és szerintem igaza is van. Nem szabad túl korán elkezdeni használni.
5/11 anonim válasza:
Én 12 évesen kezdtem, mikor először megjött, mert egyszerűen nem bírtam elviselni a betétet, és anyu simán beleegyezett, ha megértő szerintem egy kis rábeszéléssel simán engedné.
6/11 anonim válasza:
12:28-as: honnan szeded, hogy fiatal korban nem erös a vérzés? Nekem is 11 évesen jött meg, és igen erösen véreztem már kezdettöl fogva. Rövid idö múlva elkezdten tampont (mini) használni és semmi bajom töle, se akkor se most - sok évvel késöbb.
7/11 anonim válasza:
Szia! Nekem se engedte. De aztán megbeszéltem vele és arra is azt mondta, azt csinálsz amit akarsz, de én biztos nem használnám. Szal megengedte. Hamarosan megjön akkor fogom először kipróbálni.
8/11 anonim válasza:
nekem se engedte anyukám, mániákusan csak betétet vesz a mai napig, pedig tudja, hogy én gusztustalannak tartom. Betétet csak éjszakánként használok, a tampont pedig meg veszem magamnak.
9/11 anonim válasza:
Ne használj tampont még kicsi vagy b@zdmeg!!!!Nem tom mért kell az ilyen kispics@knak tampont nyomogatni magukba!:S:S
10/11 A kérdező kommentje:
te honnan veszed hogy kis p. vagyok
2009. aug. 10. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!