Ti mennyire vagytok szőrösek?
Onnan jött ez a kérdés mert én elég szőrös vagyok, vagyis nem vagyok mert borotválom magam, de értitek.
Főleg a lábam végig, a combom is, illetve a karom. Szinte minden második nap borotválom :/
Ez normális vagy ki kellene vizsgáltatni?
Ti mennyire vagytok szőrösek, milyen gyakran szőrtelenítetek?
A borotva hatása 2-3 napig tart maximum.
Sötét hajú vagy? Mert nekik szokott a szőrzetük is sötét lenni.
Nem vagyok szőrös típus, a karomat egyáltalán nem kell szőrtelenítenem, a combomról is csak azért szedem le, hogy végig sima legyen a lábam. Gyantázok és epilálok, borotvát csak a hónaljamra használok, mert ha onnan tövestől szedem ki a szőrt, akkor begyullad.
A lábamat és az intim részt kéthetente gyantázom/epilálom, a hónaljamat kétnaponta borotválom.
Hormonfüggő, illetve örökölhetted.
A gyantával ezerszer jobban járnál ;) a borotva csak erősíti a szörszálakat és csak több/erösebb lesz tőle.
Ha gyantáznád ritkulna is és gyengülne.
Szerintem érdemes átállnod rá (az első pár alkalom kellemetlen, de utána megszokod):)
Az epilátort azért nem javaslom mert piros pöttyös lehetsz tőle
Én is nagyon szőrös vagyok, de nekem inkább intim részen van nagyon sok szőröm. Ezt örököltem, nincs betegségem. 3 naponta borotválom a lábam, hónaljam és ilyenkor strandidőszakban a bikinivonalat. Combom is szőrös de az inkább pihés, kár lenne hozzányúlni. Mondjuk a bikinivonal a combom kis részéig is kiér, de azt szedem.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!