Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet ez?

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Egy ideje nagyon érzékeny a bal mellbimbóm. Mintha ki lenne dörzsölve. Ha nincs rajtam semmi felül, akkor semmi baja a világon. De ha hozzáér valami, folyton megkeményedik, és érzékeny lesz. Nem jön belőle semmi, nem sebes és nincsen benne semmi csomó. Látványra sem lett más. A másik is érzékeny de nem ennyire. Baleset miatt hónapokat nem tudtam mozogni és bizony felszaladt 10 kiló plusz a hasamra, és a mellemre, amitől jobban lelóg, és a bőrömmel is érintkezik néha ha nincs melltartó rajtam. Most javult meg annyira a térdem, hogy lassan elkezdhetek sportolni. Létezik, hogy a hirtelen súlynövekedés váltotta ezt ki? Terhes biztosan nem vagyok, nemrég múlt el a menzim, úgy 2 hete.

2014. júl. 16. 11:21
 1/2 anonim ***** válasza:
A súly növekedéstől elképzelhető.
2014. júl. 16. 12:16
 2/2 A kérdező kommentje:
hozzá teszem: menzi előtt eddig is mindig érzékeny volt, csak most az elmúlt 2 alkalom óta főleg. Tabit nem szedek, 29 éves vagyok. Jelenleg körömvirág kenőccsel kenegetem.
2014. júl. 24. 10:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!