Több napja késik a mensim, ez mit jelentsen? (többi lent)
junius 27.-én kellett volna megjönnie a mensimnek, de már 14. napja késik. a mensim sosem volt pontos, mindig szokott késni 2-3napot. július 02.tól fájtak a melleim, érzékenyek voltak a bimbóim. (mensi előtti pár napban szokott, ezért biztoa voltam abban,hogy meg fog jönni..., de még mindig nem jött meg, sőt már a mell fájás/érzékenység is megszűnt 2-3 napja.)
most ez mit jelent? a hasam nem fáj, és előtte nem is szokott, csak amikor megvan. előre is köszi.
Jelenthet:
1.Terhességet,
2.Menstruációs zavart(ez biztosan van),
3.Fertőzést,
4.Egyéb problémát.
Ajánlom:
1.A nőgyógyászatot,
2.Intim mosakodó használatát(mivel ez jó hatással van a hüvely ph-jára),
3.Vizsgáld meg a melleidet!
A problémádat először diagnosztizálnia kell egy orvosnak is,és aztán tudsz csak lépni.Viszont van olyan lépés,amit orvos nélkül is megtehetsz,például vegyél intim mosakodót(Lactacyd),és vizsgáld a melleidet!
nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!
Kedves második: 18 éves vagyok. akkor ez még mondhatjuk természetes, hogy egyszer-kétszer kimarad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!