Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Több napja késik a mensim, ez...

Több napja késik a mensim, ez mit jelentsen? (többi lent)

Figyelt kérdés

junius 27.-én kellett volna megjönnie a mensimnek, de már 14. napja késik. a mensim sosem volt pontos, mindig szokott késni 2-3napot. július 02.tól fájtak a melleim, érzékenyek voltak a bimbóim. (mensi előtti pár napban szokott, ezért biztoa voltam abban,hogy meg fog jönni..., de még mindig nem jött meg, sőt már a mell fájás/érzékenység is megszűnt 2-3 napja.)

most ez mit jelent? a hasam nem fáj, és előtte nem is szokott, csak amikor megvan. előre is köszi.

2014. júl. 10. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
70%

Jelenthet:

1.Terhességet,

2.Menstruációs zavart(ez biztosan van),

3.Fertőzést,

4.Egyéb problémát.

Ajánlom:

1.A nőgyógyászatot,

2.Intim mosakodó használatát(mivel ez jó hatással van a hüvely ph-jára),

3.Vizsgáld meg a melleidet!

A problémádat először diagnosztizálnia kell egy orvosnak is,és aztán tudsz csak lépni.Viszont van olyan lépés,amit orvos nélkül is megtehetsz,például vegyél intim mosakodót(Lactacyd),és vizsgáld a melleidet!

2014. júl. 10. 17:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első válaszoló alaposan összeszedte a dolgokat. Én csak annyit fűznék hozzá, hogy ha fiatal vagy (20-25 év alatt) még jellemző, hogy kimarad néha 1-2 menstruáció.
2014. júl. 10. 18:38
 3/7 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!

Kedves második: 18 éves vagyok. akkor ez még mondhatjuk természetes, hogy egyszer-kétszer kimarad?

2014. júl. 10. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez semmi problémát nem jelent, ha nincs más tüneted, a felnőtt nőknél is nagy ritkán kimaradhat egy-egy.
2014. júl. 10. 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 18 évesen még teljesen normális, ha kimarad...
2014. júl. 10. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Simán kimaradhat, nem jelent ez semmi bajt a korodban.
2014. júl. 11. 09:06
 7/7 A kérdező kommentje:
egy kicsit megnyugtattatok! köszönöm a válaszokat! :)
2014. júl. 11. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!