Segiiiitsetek! Hogy tudnam " helyreallitani a mensim?
fogamzasgatlot szedek es regebben mindig megjott rendesen a 3. napra, aztan szedtem antibiotikumot es elcsuszott csutortok reggelre... es most is szedek antibiotikumot es nem jott meg ma reggelre... szeretnem ha ujra a 3. napra jojjon meg
hogy tudnam "megcsinalni" ?
arra is gondoltam, hogy kihagyok 1 honapot aztan ujra elkezdem szedni
tanacsokat, legyszi
1. Off: azt ugye tudod, hogy antibiotikummal együtt szedve a fogamzásgátló elveszítheti a hatását? (Esetleg azért nem jött meg idöben, mert terhes lettél, ha nem védekeztél máshogy)
2. A fogamzásgátlót szedd tovább rendesen, ha nem szedsz mellé majd mást, akkor visszaáll a megszokott rendbe (mármint ha nem vagy terhes). Egy hónapot kihagyni és újrekezdeni nem szabad, ez csak még jobban összekeveri a szervezetet.
nem elvesziti a hatasat hanem gyengiti, tudom!!!
viszont biztos nem fog visszaallni a 3.napra mert eddig sem allt vissza..most meg mara sem jott meg ugyhogy nagyon jo lesz ha kb az 5. vagy 6. napra all be
teljesen kivagyok ezmiatt :/
sehogyse lehet megcsinalni h a 3. vagy 4. napra jojjon meg ujra?
Értem.
Viszont kb 6-7-8 (nemtudom pontosan) hónapja szedek fogamzásgátlót, és körülbelül 2-3x jött meg szerdára, utána ugye szedtem az antibiotikumot, és azóta csütörtökön reggel jött meg mindig.. és ezért félek hogy sose fog visszaállni szerdára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!