Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan kell joghurttal helyreá...

Hogyan kell joghurttal helyreállítani a hüvely flóráját?

Figyelt kérdés

Milyen joghurttal? Milyen/mekkora tamponra? Mennyi joghurtot? Meddig bennhagyni? Mikor betenni a következőt? Hányszor újat berakni?

köszi

2009. szept. 13. 01:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%

Sehogy! Ha problemad van, akkor menjel el a nogyogyaszhoz, es o mindent pontosan elmond neked.

Itt nem hiszem hogy nogyogyasz valaszol neked, mar pedig ne jatsz az egeszsegeddel.

Azert ha mesz a dokihoz, ne kerdezd meg tole, hogy joghurtos tampon jo-e a bajodra?!

2009. szept. 13. 01:30
 2/11 A kérdező kommentje:
csak érdekel. nincs bajom perpillanat és nem is szeretnék.
2009. szept. 13. 01:34
 3/11 A kérdező kommentje:
amúgy meg ha olyan lennék mint egyik barátnőm, akinek 2-3 hetente van gombája, tutira nem szaladgálnék mindig dokihoz, mert nincs havi 5000ftom magándokira. SZTKba meg nem mennék semmi pénzért.
2009. szept. 13. 01:34
 4/11 anonim ***** válasza:
22%
Hát az a te bajod ha nem mész SZTK-ba minden normális ember oda megy majd hülye lennék ötezret leperkálni azér h egy hülye vén pasas a p*námba kotorásszon :S Nincs abba semmi... Mármint az SZTK-ba. Bemész, leveszi a kenetet és kimész...
2009. szept. 13. 01:48
 5/11 anonim ***** válasza:
30%
jesszus.gyógyszeren kívül amit nőgyógyász!!!! ír fel mást NE dugj, önts, vagy bármi más oda...te jó ég.nem tudom miért nem lehet elmenni a kórházba dokihoz az ingyen van és olyan gyógyszert ír fel ami valóban hat nem itt joghurtozni...
2009. szept. 13. 02:05
 6/11 anonim ***** válasza:
80%

Például azért nem menne el, mert nálunk az SZTK ilyen: az asszisztens nő egy vén banya, képes az orrodra vágni az ajtót, ha épp szar napja van. Megjegyzéseket tesz stb. Én anno 17 évesen voltam először nőgyógyásznál, az elsőnél semmi különös nem volt. A második látogatásomkor az asszisztensnő a folyosón szidott hogy mit képzelek engem itt senki nem fog megvizsgálni, ne hazudjam, hogy már voltam, én a gyermeknőgyógyászatra tartozok stb. A végén kijött az orvos, hogy adjon már egy időpontot ne cirkuszoljon, már tényleg voltam, ő mondta, hogy jöjjek vissza, ha elfogy a gyógyszer. Ne mondjam, hogy mikor az orvos nem hallotta közölte a nyanya, hogy ugye felfogtam legközelebb hova kell mennem. Fel. Legközelebb elmentem oda, ahova küldött, mindenki hülyének nézett, hogy mit keresek ott, össze-vissza telefonáltak, mire találtak nekem egy orvost, aki megnézett, aztán áttelefonáltak, amoda, hogy mi a fenének küldenek engem ide, mikor oda kell járnom. Nagyon szarul éreztem magam.

Egy kivételével az összes orvos bunkó, és nem lehet tudni melyik mikor van. Újabban ki van írva, de hiába, nem az van, aki a táblán szerepel. Teljesen véletlen-szerű. Fél órával később jönnek, fél órával előbb távoznak a dokik.

Mikor kérdést teszek fel, lekezelően válaszol, annyit mond, hogy sok mindentől lehet, és óvszert kellett volna használni. Már férjes asszony vagyok gyógyszert szedek, normális? Soha életében nem írt fel semmit a "partnernak", mert minek. A magándokinál szembesültem vele, hogy pingpongozunk, és a férjemnek egy tabletta elég volt engem is kikezelt az első felírt cuccal azóta minden oké. Az SZTK-ban másfél évig nem sikerült nekik kikezelni még jó, hogy nem alakult ki semmi komolyabb. Legalább is egyelőre nem tudok róla. Vizsgálatkor az asszisztensnő is odaáll és bebámul a pics@mba, és bólogat hozzá, hogy áá igen ez egy csúnya gomba.

Időpontot kérek, rákszűrésre. Azt mondja az asszisztensnő, akkor majd egyúttal receptet is írnak, ne kelljen kétszer jönnöm. Mi a fene - gondoltam - jó napja van? Megyek az időpontra, kérdezi minek jött? Vizsgálat vagy recept? mondom mindkettő. Erre: Olyan nincs, vagy egyik vagy másik. Hát mondom maga mondta. -Majd meglátjuk! és úgy rámb@szta az ajtót! meg hasonlók. Na például ezért nem jó mindenkinek a csoda-sztk a maga ingyenességével, mert van olyan, ahol az embert a bőgés kerülgeti, ha rá gondol, hogy oda kell menni.

A joghurtos módszer meg nem egy teljesen hülye ötlet, nem csak a Kiskegyedben lehet olvasni róla, és nyilván nem a danone könnyű és finom epres változatról van szó.

Kedves kérdező, nézz be a hoxa.hu-n a hüvelygomba, vagy hasonló című topikba, ott olyanok fognak választ adni erre a kérdésre, akik az ilyeneket próbálták és több-kevesebb sikerrel alkalmazták, mert van olyan hogy az orvos hiába írja fel sorban na csoda kúpokat, egyszerűen nem használ és muszáj a régi házi praktikákhoz nyúlni.

Egyébként nyilván nem az fogja ezt alkalmazni, akinek olyan súlyos baja van, hogy legszívesebben már széttépné az alfelét a viszketéstől, és "rendes" módszert még nem próbált.

2009. szept. 13. 02:51
 7/11 A kérdező kommentje:

Utolsónak köszönöm!

El se hiszem, hogy valaki megért és képes a kérdésemre válaszolni!!!!

2009. szept. 13. 11:39
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

a joghurtos módszert már dédanyáink is használták, nem hülyeség. CSAK volt akkor egy lényeges különbség. a mostani joghurt és az akkori joghurt kicsit más. mostmár minden van benne ami akkormég nemvolt benne. millióféle tartósítószer, stabilizátor, keményítő, savanyúságot szabályozó, stbstbstb.

engem ezek a dolgok riasztóttak el, így inkább elmentem a rossmanba, és vettem tejsav hüvelytablettát :D

2009. szept. 14. 01:40
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Esetleg valami biojoghurt igen..
2009. szept. 14. 14:41
 10/11 A kérdező kommentje:

ja érte már. hát kár:(

na mind1

2009. szept. 14. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!