Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor jön meg a mensim?

Mikor jön meg a mensim?

Figyelt kérdés
kb. 2 éve van fehér folyásom (van h több kevesebb és amikor megszárad valamikor sárgás de nem csíp viszket és nincs kellemetlen szaga)a melleim nagyjábol 2 éve nőnek 70 /A-s melltartót hordok. Alul 1,5 éve vagyok szőrős és már erős , a hónaljamnál 1 éve és már borotválnom kell.az alakom már kezd "kiformálódni"(ezt nem m tudom h h írják). mostanában "belenyilal" a fájdalom a hasam alsó részébe .ja és elfelejtettem h május 20.-án volt barna színü a folyásom de azóta semmi, mostanában kicsit több a fehér folyás. 12/L nektek mikor jött meg ? és szerintetek nekem még nyáron megjöhet ?

2014. júl. 8. 15:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Az a barna folyás volt az első menzid.

Az a fehérfolyásod csak a vértől barna lesz ,azért lesz barna mert amire megalvad a vér.

Nekem egy éve jött meg az első és nekem is ilyen volt az orvos azt mondta ,hogy ez az első menzim.

Nem tudni mikor jön meg a második,de lehet fél év múlva,lehet 2 hónap!:)

Nagylány lettél!

2014. júl. 8. 17:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Bocsi...azért lett barna mert amire kiért megalvadt a vér!:)
2014. júl. 8. 17:45
 3/13 A kérdező kommentje:
köszi a választ de akkor is az volt az első ha azóta nem volt egyszer se barna ? és a barna is csak 1 nap volt.
2014. júl. 8. 17:53
 4/13 A kérdező kommentje:
irjatok még létszi
2014. júl. 8. 18:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Persze
2014. júl. 8. 18:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen
2014. júl. 8. 18:51
 7/13 anonim ***** válasza:

Igen az volt .nem vaj ha azóta még nem volt

16L

2014. júl. 8. 18:52
 8/13 anonim válasza:

Ha egyetlen egyszer volt barna folyásod akkor szerintem még csak előjel. Ez azt jeleni, hogy kb. fél éven belül megjön. Ha többször volt, pl. három napig, akkor az már az első volt. :) Nekem is június 6.-a körül volt egyetlen egyszer barna folyás, nekem mindenki azt mondta, hogy előjel. ;)

12/L

2014. júl. 9. 07:53
 9/13 anonim ***** válasza:

Igen,az első volt.Ha csak egy nap az se baj.Elsőre nem mindig sok.Sokan fordulnak hozzám tizenéves lányok anyukái.Egy páruknak nekik is egy nap volt az első!

Üdv: nőgyógyász [nő]

2014. júl. 9. 10:17
 10/13 A kérdező kommentje:
létszi irjatok még ! És köszi az eddigi válaszokat:) megy a zöld kéz :)
2014. júl. 9. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!