Mitől lehet ez? (Bővebben lent?
Figyelt kérdés
Már majdnem 1 hete tart hogy
A hüvelyem ég, és rettentően viszket, kivül, belül. Duzzadt,vörös, érzékeny, pisilésnél csíp
Fehér folyásom is van. Mitől lehet ez? Nem múlik el, és kibírhatatlan Volt már valakinek ilyen? Mitől lehet? 16/L Ui: Jah! és csak tangát hordok. Az irritálhatja ha nagyon bevág (Bocsi a fogalmazásokért)
2010. jan. 6. 19:52
1/6 A kérdező kommentje:
A bővebben lent után nem akartam kérdőjelet írni xD
2010. jan. 6. 19:53
2/6 anonim 

válasza:

Szerintem gomba. Fokozottabb higiénia, és megpróbálhatsz fungicid krémmel is.
3/6 A kérdező kommentje:
Gomba??? Đe nem néz ki olyan brutálisan.. enyhén piros körülötte, de nagyon viszket.. Talán tangától? (Az ki sikálta) vagy hogy moindjam?? :D
2010. jan. 6. 20:01
4/6 anonim 

válasza:

nem, ez nem a tangától van, ez gomba. vegyél canesten combit.
5/6 anonim 

válasza:

sajnos a tanga nem a legjobb választás, pláne ilyenkor. nem tud szellőzni a lenti rész, plusz ugye dörzsöli is. néha jó lenne ha másmilyen fazonút választanál.. tudom én hogy nem néz ki jól, meg hogy milyen már a telefenekes bugyi :) de hidd el, higiéniai okokból sokkal jobb. legalább otthon viselj rendes bugyit.
6/6 A kérdező kommentje:
Szóval akkor gomba??? :((( De mitől lehet? :((( Nem értem.
A higéniára mindig is odafigyeltem
2010. jan. 6. 20:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!