Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Használhatok a tengerben tampont?

Használhatok a tengerben tampont?

Figyelt kérdés
Nem állt még be rendesen a ciklusom, és félek, hogy a nyaraláskor fog megjönni. Osztálykiránduláson is a strandon tampont használtam, akkor a tengervízben is ugyanúgy csináljam? Kellemetlen érzés volt, mert féltem, hogy átázik... 14/L
2014. júl. 4. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia.A tampon alsó végét,ahol a szál kijön,felhelyezés előtt mártsd bele olívaolajba.Jó szutyisra,de egy kicsit nyomkodd ki utána,mert akkor az olaj fog folyni. Ez egy ideig megfogja. Fertőzést a tengerből nem kapsz el,sokkal inkább a strandon a medencéből. Én,pláne most hogy babát várok,a medencébe csak tocsogósra áztatott olajos tamponnal megyek. A Dm-ben van azt hiszem úszótampon is,ez is zsiradékos,de csak a gyengébb napokra ajánlják.
2014. júl. 4. 10:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Rengetegszer fürödtem már tengerben tamponnal, ezerszer tisztább biztonságosabb, mint a strandvíz. Utóbbit inkább kihagynám olyankor. Erről a zsírozásról még nem is hallottam, nem is értem a célját. A hüvely tökéletesen zár, nem lesz vizes a tampon.
2014. júl. 4. 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Első vagyok.A zsiradék nem engedi a vizet felszivárogni a tampon vezetőszálján keresztül. A hüvely nem zár teljesen,főleg ha úszásról is szó van. És mielőtt jönne támadás,nem,nem akkora az enyém mint egy vedér,hogy klaffogjon mozgás közben :D.
2014. júl. 4. 11:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha nagyon elhagyott helyen vagy azért gondolj a vérzésre és a cápákra is...
2014. júl. 4. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!