Először nőgyógyásznál, lenne néhány kérdésem! Valaki?
Tudom, elég ciki, 23 éves vagyok, négy éve élek nemi életet, de még soha nem voltam nőgyógyásznál. Szeretnék elmenni egy vizsgálatra, de fogalmam sincs, hogy mi ennek a menete, milyen szűrések vannak, és sztk-s dokinál mi kerül pénzbe. (A magánra nincs sajnos.)
A problémáim:
- fehér folyás, de nincs szaga és nem viszketek, stb, egyszerűen csak sok, ez utalhat-e valamilyen betegségre?
- néha érzek szúró fájdalmat jobb oldalt, a petefészkemnél
- kissé pattanásos, mitesszeres az arcom, és szőrszálak jelentek meg a nyakamon (kb 6-7 fekete), elhízva nem vagyok, max 3-4 kg feleslegem van, de félek, hogy pcos-om van, vagy valamilyen hormonális betegség
- rákszűrést is szeretnék végeztetni
Szóval ha elmegyek, akkor soroljam fel a problémáimat ugyanígy? Milyen szűrések vannak és melyik ingyenes, mi kerül pénzbe? (És mennyi sacc/kb?)
Mensi után hány nappal lehet menni?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Ja, még annyit, hogy egy férfival voltam eddig, és a páromnak is én voltam csak az életében.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!