Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Mit mondjak? (lent! )

Mit tegyek? Mit mondjak? (lent! )

Figyelt kérdés
Most kedden (07.01.) fogunk menni táborba. Valószínűleg a tábor utolsó napján megyünk strandra (07.05.) és úgy számoltam, hogy valahogy most fog megjönni. Lesznek a táborban osztálytársak (lányok és fiúk is). Tudom, hogy ilyenkor nem lehet bemenni a vízbe... de mit mondjak, ha kérdezik miért nem megyek be? Azt nem mondhatom, hogy nincs itt a fürdőruhám vagy nem akarok, mert nagyon jó strandról van szó.. :( Még valami: Mit tegyek, hogy bemehessek? Anyut is megkérdeztem, azt mondta, hogy valaki tampont használ ilyenkor. Használjak tampont? De még soha nem használtam. SOS!! [13/L, szűz] CSAK A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK!

2014. jún. 29. 21:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%

Én a te korodban simán azt mondtam, hogy "most nem aktuális", és ebből a fiúk is tudták. Ha tovább erőltették, akkor meg azt mondtam, hogy "mert megvan". Na, ilyenkor sohasem én pirultam el, hanem a fiúk :)

Egyébként általában minden táborban voltunk legalább ketten-hárman a medence szélén fürdőgatyában, a többiek még örültek is, hogy őriztük a cuccot. De volt szép számmal olyan is, hogy egyedül voltam.

Egyrészt nem szoktak belőle nevetséget csinálni, másrészt nincs benne a világon SEMMI nevetséges vagy szégyellnivaló, hogyha megvan a vérzésed. Soha ne felejtsd el, hogy csak akkor csinálhatnak belőled áldozatot, hogyha áldozatként viselkedsz.

2014. jún. 30. 09:35
 12/14 anonim ***** válasza:
fürdőgatyában => rövidgatyában
2014. jún. 30. 09:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kellene a fiúknak a meglévő menstruációdról információkat adnod, mint ahogy ha WC re kell menni, akkor sem mondja "normális" lány (legalább is fiúk elött), hogy sz.rni megyek, vagy pisilnem kell, pedig ugye az is természetes dolog, hiszen mindenkinek kell olykor...
2014. jún. 30. 12:20
 14/14 anonim válasza:

Tudom késő, de nálam is fennáll ez a probléma csak én 12 éves vagyok.én két nappal a tábor előtt. És sátortábor, szóval csak budi van:D ja és a legrosszabb hogy mindennap strandolunk.

Nem tudom miért írtam le, én bajom, de azért örülök, hogy nem vagyok egyedül ilyen problémával.

2014. júl. 2. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!