Mit tegyek? Mit mondjak? (lent! )
Én a te korodban simán azt mondtam, hogy "most nem aktuális", és ebből a fiúk is tudták. Ha tovább erőltették, akkor meg azt mondtam, hogy "mert megvan". Na, ilyenkor sohasem én pirultam el, hanem a fiúk :)
Egyébként általában minden táborban voltunk legalább ketten-hárman a medence szélén fürdőgatyában, a többiek még örültek is, hogy őriztük a cuccot. De volt szép számmal olyan is, hogy egyedül voltam.
Egyrészt nem szoktak belőle nevetséget csinálni, másrészt nincs benne a világon SEMMI nevetséges vagy szégyellnivaló, hogyha megvan a vérzésed. Soha ne felejtsd el, hogy csak akkor csinálhatnak belőled áldozatot, hogyha áldozatként viselkedsz.
Tudom késő, de nálam is fennáll ez a probléma csak én 12 éves vagyok.én két nappal a tábor előtt. És sátortábor, szóval csak budi van:D ja és a legrosszabb hogy mindennap strandolunk.
Nem tudom miért írtam le, én bajom, de azért örülök, hogy nem vagyok egyedül ilyen problémával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!