Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit mondjak az orvosnak, mit...

Mit mondjak az orvosnak, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Roviden: Mostanaban (3 honap kb) eleg surun faj jobb oldalt alul, a szemeremdombom felett. Eles, szuro fajdalom, en kb. a petefeszkemre lokalizalom. Naponta jelentkezik, es elofordul, hogy annyira eros, hogy akadalyoz a mozgasban. (a menstruaciommal nincsen gondom, se mas tunetem, csak ez a fajdalom) A gondom az, hogy ezt nogyogyaszati UH-val vizsgaljak, nekem pedig olyat nem csinalnak...Nem eltem meg szexualis eletet... 22 vagyok, tapasztaltam mar, hogy emiatt a doki nem csak meghokkent, hanem egyenesen kioktatott, hogy nem vagyok normalis. Ezt nem szeretnem megegyszer atelni, borzaszto megalazo. A haziorvosomnak meg elmondanam (vele osszesen 2x talalkoztam, nem vagyok egy beteges), de o nodokin kivul mashova nem tud beutalni. En azt szeretnem, hogy kuldjon el egy szimpla kismedencei UH-ra, es ha ott nem lathato jol (sajnos a petefeszek nem mindig vizsgalhato azzal teljeskoruen) akkor kuldjenek el egy MR-re. Jobb otletem nincs. A huvelyi UH-t nem javasoljak igy, de ha csinalnak is elutasitanam, mas diagnosztikai modszer pedig nem valthatja ki. Az MR-ben bizok, de oda nem osztogatjak csak ugy a beutalot. Ti mit gondoltok, mit tegyek? Jo ez igy, mondjam el ezt a haziorvosomnak, vagy van egyeb otletetek?
2014. febr. 27. 15:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj el magán nőgyógyászhoz, az nem fog beszólni. Ha beszól, akkor visszaszólsz, hogy nem ezért fizeted, felveszed a ruhádat és távozol.
2014. febr. 27. 16:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen az a megoldás, amit az első mond. Magánba menj, ő nem fog beszólni....
2014. febr. 27. 16:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, a magan szuper lenne, ha lenne ra penzem. Csakhogy nincs. Kiveve, ha kibirok 2 hetet etel nelkul, de akkor utana mehetnek egybol a gasztroenterologiara is. Oszintem, ketlem, hogy nogyogyaszhoz kene mennem. Ahol faj, odaig nem tud felnyulni tapogatni, huvelyi, menstruacios problemam pedig nincsen. Nogyogyasz csak a huvelyi uh miatt kene, amivel latszodna a petefeszek is, de olyat a magan sem csinalna nekem, es neki se engednem, ertelemszeru okok miatt. Egyeb otlet?
2014. febr. 27. 16:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Kb. 10 ezer egy alkalom...
2014. febr. 27. 17:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Nődokihoz kell menni, ő tud kérni kismedencei UH-t. De egyébként 22 évesen hüvelyit is nyugodtan lehet csinálni, nem olyan hatalmas az az UH-fej. Biztos nem lesz kellemes, de azért túl lehet élni.
2014. febr. 27. 17:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Azt a tahót felejtsd el, nem minden orvos ilyen!

Javaslom keress női orvost!

2014. febr. 27. 18:13
 7/7 A kérdező kommentje:

10 ezer diakkent, 1 havi kolimat jelenti, orulok, hogy neked kevesebbet.

A szuzessegemet nem szeretnem egy UH fejjel elvesziteni, akarmekkorarol is van szo. (egyebkent az orvosok sem csinaljak, csak vegso esetben, ha nagyon muszaj)

Kismedencei UH-ra a haziorvos is tud beutalni, MR-re nem. Az a gondom, hogy a kismedencei UH-n nem tudom hogy lepjek majd tovabb, mert ott sanszos, hogy nem fogjak tokeletesen latni a petefeszket, es elso gondulatuk a nogyogyasz lesz. Tehat ott is kozolnom kell a helyzetet, ami a negativ tapasztalatok miatt nagyon nincs kedvemre...Mindegy, ha nektek sincs jobb otletetek hova mehetnek, akkor kerek a hazimtol beutalot szimplara, aztan majd ott meglatjuk mi lesz...

2014. febr. 27. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!