Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? Mit mondjak? (lent! )

Mit tegyek? Mit mondjak? (lent! )

Figyelt kérdés
Most kedden (07.01.) fogunk menni táborba. Valószínűleg a tábor utolsó napján megyünk strandra (07.05.) és úgy számoltam, hogy valahogy most fog megjönni. Lesznek a táborban osztálytársak (lányok és fiúk is). Tudom, hogy ilyenkor nem lehet bemenni a vízbe... de mit mondjak, ha kérdezik miért nem megyek be? Azt nem mondhatom, hogy nincs itt a fürdőruhám vagy nem akarok, mert nagyon jó strandról van szó.. :( Még valami: Mit tegyek, hogy bemehessek? Anyut is megkérdeztem, azt mondta, hogy valaki tampont használ ilyenkor. Használjak tampont? De még soha nem használtam. SOS!! [13/L, szűz] CSAK A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK!

2014. jún. 29. 21:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Az hogy szűz vagy, annak semmi köze a kérdésedhez :D

Szerintem felesleges hazudnod... ha neked kényelmetlen lenne ebben a helyzetben fürdeni, akkor mondd meg a többieknek, hogy egészségügyi okok miatt te most nem tudsz.

Ha meg mindenképp szeretnél, akkor használj tampont. Az az egy megoldás van.

2014. jún. 29. 21:13
 2/14 anonim ***** válasza:
tampon az egyetlen esélyed. de azt meg minden alkalommal cserélni kell, ahogy kijössz a vízből, nehogy elkapj valami fertőzést.
2014. jún. 29. 21:13
 3/14 A kérdező kommentje:
A fiúk nagyon pletykásak és nem akarok nevetség tárgya lenni... De tényleg nem...
2014. jún. 29. 21:18
 4/14 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan mondhatod, hogy magánügy, vagy női probléma, azt úgyis megértik, nem fognak miatta szétcikizni. Én 13/L vagyok, szerintem csak azt sajnáld, hogy nem fürödhetsz :) Meg hát az se biztos, hogy pontosan jön ki, nekem volt már olyan, hogy csúszott egy hetet, ezen nem érdemes izgulni :)
2014. jún. 29. 21:20
 5/14 anonim ***** válasza:
Az lenne a legjobb ha elmennél egy nőgyógyászhoz és megkonzultálnád vele a dolgot.Ha még nem voltál akkor épp itt lesz az ideje.
2014. jún. 29. 21:27
 6/14 anonim ***** válasza:

Találtam különböző népi praktikákat, esetleg kipróbálhatod, ártani nem fogsz vele, legrosszabb esetben is megjön, viszont ha bejön a dolog, akkor sikerül eltolni a menstruációd. Az elején a fogamzásgátlóról ír - ami neked nyilván nem opció -, de ha lejjebb görgetsz megtalálod. Ilyen módon fürödhetnél is, magyarázkodnod sem kéne, szóval mindenki nyer :)

[link]

2014. jún. 29. 21:41
 7/14 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom, hogy azért vegyél mini tampont, mert ha megjön, akkor legalább ott van, ki tudod próbálni. Otthon szépen áttanulmányozod, hogyan működik. Lehet, hogy olyan szerencsés vagy, hogy nem okoz nehézséget a használata.

Mondhatod akár azt is, hogy fel vagy fázva (vagy most múlt el) és az orvos nem engedi a strandolást.

Ez most olyan tuskón hangzik, de igaz: idegeskedj csak rajta, hogy jaj, mi lesz. A stressztől szokott késni a menzesz :)

Remélem, nem jön meg, jó táborozást!

2014. jún. 29. 21:50
 8/14 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor csak annyit szoktam mondani, hogy napozni szeretnék most. Senkinek semmi köze a ciklusodhoz. Ettol Függetlenül meg lehet próbálni a mini tampont, de nem Javaslom így a furdest, mert könnyen meg lehet fertozodni.
2014. jún. 29. 23:01
 9/14 sztrecskó ***** válasza:

Én is a napozást ajánlom!

+ egyél a kövi napokban rengeteg C-vitamint. Az eltolja pár nappal a menzeszt. (bár utána rosszabb lesz, amikor megjön)

2014. jún. 29. 23:40
 10/14 anonim ***** válasza:

Mondhatod azt is, hogy úgy érzed megfáztál kicsit és nem akarsz most vízbe menni.

Azt a butaságot meg -hogy menj el nőgyógyászhoz megkonzultálni ezt, - felejstd el!

2014. jún. 30. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!