Mit tegyek? Mit mondjak? (lent! )
Az hogy szűz vagy, annak semmi köze a kérdésedhez :D
Szerintem felesleges hazudnod... ha neked kényelmetlen lenne ebben a helyzetben fürdeni, akkor mondd meg a többieknek, hogy egészségügyi okok miatt te most nem tudsz.
Ha meg mindenképp szeretnél, akkor használj tampont. Az az egy megoldás van.
Találtam különböző népi praktikákat, esetleg kipróbálhatod, ártani nem fogsz vele, legrosszabb esetben is megjön, viszont ha bejön a dolog, akkor sikerül eltolni a menstruációd. Az elején a fogamzásgátlóról ír - ami neked nyilván nem opció -, de ha lejjebb görgetsz megtalálod. Ilyen módon fürödhetnél is, magyarázkodnod sem kéne, szóval mindenki nyer :)
Én azt javaslom, hogy azért vegyél mini tampont, mert ha megjön, akkor legalább ott van, ki tudod próbálni. Otthon szépen áttanulmányozod, hogyan működik. Lehet, hogy olyan szerencsés vagy, hogy nem okoz nehézséget a használata.
Mondhatod akár azt is, hogy fel vagy fázva (vagy most múlt el) és az orvos nem engedi a strandolást.
Ez most olyan tuskón hangzik, de igaz: idegeskedj csak rajta, hogy jaj, mi lesz. A stressztől szokott késni a menzesz :)
Remélem, nem jön meg, jó táborozást!
Én is a napozást ajánlom!
+ egyél a kövi napokban rengeteg C-vitamint. Az eltolja pár nappal a menzeszt. (bár utána rosszabb lesz, amikor megjön)
Mondhatod azt is, hogy úgy érzed megfáztál kicsit és nem akarsz most vízbe menni.
Azt a butaságot meg -hogy menj el nőgyógyászhoz megkonzultálni ezt, - felejstd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!