Hogyan vegyek betétet?
Figyelt kérdés
Szóval 13 éves lány vagyok, és gyakran "szenvedek" abban, hogy "juj de ciki" már ha értitek mire gondolok. És szóval nem merek betétet venni... Ez gyógyítható???2014. jún. 29. 11:25
1/3 anonim válasza:
:)
Jót mosolyogtam ezen, ne haradugj.
Egyébként egészen egyetemi kolis időszakig én is cikinek éreztem. (tegyük hozzá, mifelénk többnyire csak kisboltok voltak, ahol kérni kellett az árut)
Egyébként nem gyógyítható, de "gyakorlással" majd belejösz. Ha ennyire zavar, akkor menj egy hiperbe, ott senkivel nem kell kitárgyalnod a dolgod, egyszerűen felteszed a futószalagra, és kifizeted. A pénztáros nem fog furán nézni rád.
(egy pénztáros ;) )
2/3 anonim válasza:
Hát ja! :) vagy vegyél egyszerre több dolgot, pl rágot, vagy csokit vagy vlmit még, hogy ne csak az legyen :) hidd el esemény utáni ablettát vagy vlmi mást cikisebb kérni :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. jún. 29. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!