Milyen betétet vegyek, ami bírja 3-4 órán át is?
Figyelt kérdés
12 órás munkám lesz, soron fogok dolgozni. Viszont wc-re csak 3-4 x lehet kimenni. Milyen betétet vigyek magammal, hogy a nagyon erős menzeszemmel ne ázzak át? Nagyon kellemetlen lenne, és nem is öltözhetnék át szerintem...Itthon a 2.-5. napon szinte félóránként a wc-n vagyok, nem tudom, mi lesz...
Valamilyen ötlet jó lenne, de főleg tapasztalat, aki már dolgozott ilyen helyen, az tudhatja, miről beszélek!
2012. okt. 5. 16:27
1/9 anonim válasza:
Tampon + éjszakai betét? Vagy menj ki budira ha már érzed hogy tele. Olyan nincs hogy nem mehetsz ki ha kell... 12 órás munka során vagy 5 szünet szokott lenni.
2/9 A kérdező kommentje:
A wc-re engedik az embert a szünetekben. Főleg ott dolgozók válaszát várom, ők tudják, hogy megy ez! (nem akarom részletezni)
2012. okt. 5. 16:49
3/9 A kérdező kommentje:
Tampont elvből nem használok. Az éjszakait már megvettem, remélem, kibírja...Főleg az a rossz, hogy nekem hirtelen indul meg mindig. És akkor nagyon sok van. Nem tudok rá felkészülni, mint egy olyan nő, akinek alig van, és az is csak 3 napig.
Ez az egy félelmem van a munka miatt,ha bejön az Always éjszakai, akkor nem lesz baj, remélem...
2012. okt. 5. 16:51
4/9 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy csak 3 szünet van..reggeli, ebéd, vacsora
2012. okt. 5. 16:59
5/9 anonim válasza:
A helyedben keresnék egy jobb munkahelyet.
6/9 anonim válasza:
Az éjszakai betét jó ötlet. Szerintem ha érzed, hogy cserélni kell, akkor menj nyugodtan wc-re, nem igaz, hogy nem engedik, hogy betétet cserélj, nem rabszolgatartás ez, hanem egy munkahely! Elhiszem, hogy kellemetlen, de jogod van hozzá, ha kell betétet cserélj, nem cigizni mész ki, hanem egészségügyi okokból! Ha szólnak nyugodtan mond meg ezt így! Nehogy már úgy kelljen dolgoznod, hogy a lábad közt folyik a vér...
7/9 anonim válasza:
Tessék közölni a műszakvezetővel, ha esetleg gátolna a WC-re menésben, hogy mi a gond, ha nem enged akkor meg jelentsd fel! Olyan nincs hogy megmondják hogy mikor mehetsz WC-re... Ha kell hát kell... És ha valakire rájön a szapora akkor őt sem engedik ki?
8/9 A kérdező kommentje:
meglátjuk, még most megyek majd tréningre, majd utána kezdek. Remélem, nem lesz semmi probléma! Jó lett volna, ha olyan ember ír, aki dolgozott már olyan helyen...a kis tapasztalat miatt.
2012. okt. 6. 17:11
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, a kérdésre több választ nem várok!
2012. okt. 6. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!