Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Voltam vizsgálaton és ott azt...

Voltam vizsgálaton és ott azt mondták, hogy lúdtalpam van és hogy hordjak lúdtalp betétet, de anyám szerint ez hü*yeség. Szerintetek vegyek lúdtalpbetétet?

Figyelt kérdés
Amúgy nem olyan vészes ez a lúdtalp nálam, ezért nem tudom, hogy mi legyen.
2011. júl. 13. 13:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%
Anyukád is orvos, vagy mi? Hogy így felülírja a dokikat. Igen, vegyél lúdtalp betétet.
2011. júl. 13. 13:56
 2/15 anonim ***** válasza:
Vegyél lúdtalpbetétet.
2011. júl. 13. 13:57
 3/15 A kérdező kommentje:

Hát mondjuk anyukám nem most csinálja ezt, sosem hisz el nekem semmit, még ha az orvos igazolta akkor sem.

Egyébként nem tudod, hogy mennyibe kerül a bolti kb?

2011. júl. 13. 13:58
 4/15 A kérdező kommentje:
nem csak most csinálja ezt*
 5/15 anonim ***** válasza:
 6/15 anonim ***** válasza:

Ha úgy akarsz járni mint a párom akkor hallgass anyudra.

A lúdtalp idővel ha nem teszel ellene,csak rosszabb lesz.Pár év múlva fájni a fog a hátad,a lábad,a bokád..A páromnál vannak időszakok amikor annyira fáj a lába hogy masszőrhöz kell járnia. Arról nem is beszélve,hogy nem sokáig bírja ki a cipő mert olyan lesz mintha betaposta volna járás közben..

Ha nem akarsz X.év múlva duplán kínlódni vele,akkor hordj betétet..

2011. júl. 13. 14:00
 7/15 A kérdező kommentje:

Akkor szerintem fogok is venni.

Egyébként az orvosra hallgatok, mert anyám nézett hülyének, de neki úgy sem szólok erről.

2011. júl. 13. 14:02
 8/15 anonim ***** válasza:
Én is most viszem a fiamat vizsgálatra,mert azt mondta a védőnő,hogy meg kell nézetni orvossal.Az a helyzet,hogy amikor a fiamról ezt megállapították még a cipőjét sem kellett le vetnie. Neki van bolt ív a talpán,nem is értem ,hogy lehet lúdtalpas,de minden esetre azért jövőhéten viszem orvoshoz,és megnézetem vele is.
2011. júl. 13. 14:04
 9/15 anonim ***** válasza:
Vannak ezek a számitógépes lábvizsgálatok ott még meg is mondják milyen kell, me nm mindegy milyen fokú, v. ha a orvosod mondta akkor azt a fajtát kell hordanod! Az sem mindegy nm vehetsz csak úgy 1et, ha az nm is jó. Évente érdemes újat venni mindig kb. ennyi idő, amit bir.
2011. júl. 13. 14:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Előző vaok, mennyi idős vagy?
2011. júl. 13. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!