Voltam vizsgálaton és ott azt mondták, hogy lúdtalpam van és hogy hordjak lúdtalp betétet, de anyám szerint ez hü*yeség. Szerintetek vegyek lúdtalpbetétet?
Figyelt kérdés
Amúgy nem olyan vészes ez a lúdtalp nálam, ezért nem tudom, hogy mi legyen.2011. júl. 13. 13:53
11/15 A kérdező kommentje:
Az orvos nem mondta meg, hogy milyen kell, ergo fogalmam sincs milyet kell vennem.
Egyébként ez nem a gyerekorvosom volt, hanem voltunk az iskolával védőnői szűrővizsgálaton és ott mondta a nő (aki megvizsgált), hogy nekem lúdtalpam van.
Most akkor mit csináljak?
Egyébként 15 éves vagyok.
2011. júl. 13. 20:53
12/15 anonim válasza:
Ortopédián végzik ezt a vizsgálatot az ottani doki meg szokta mondani mi a teendő ilyenkor. Beutalóval tudsz odamenni, amit a háziorvosod ír meg. Ilyen fiatalon még időben vagy.
Írj, mi lett aztán.
13/15 A kérdező kommentje:
Akkor valamelyik nap elmegyek a háziorvosomhoz.
Egyébként ezt szülő nélkül is elvégezgetem ugye? Mert mint mondtam, édesanyám hü*yének néz és nem hisz nekem, apukám meg nem ér rá.
2011. júl. 13. 21:06
14/15 anonim válasza:
Ebben nm vaok biztos, lehet kell szülő is, de próbáld meg nélküle, hátha sikerül.
15/15 anonim válasza:
Ja és ha szépen elmondod a dokinak mi a helyzet megérti és tán bele megy, de ez akkor derül ki, ha ott leszel. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!