Libresse vagy Always éjszakai betétet vegyek?
Figyelt kérdés
Éjszaka az erősebb napokban gyakran szivárgok és kiakarok próbálni egy éjszakai betétet. Erről a kettőről hallottam ami jó, de írjatok nyugodtan más márkájút ha nektek az bevált.2012. aug. 29. 20:23
1/5 anonim válasza:
Nekem egy Eva márkájú vált be, olcsó, és jó is. Én mind az alwaysnél mind a Libressnél átáztam, bár nekem közben tampont is kell használnom..
2/5 anonim válasza:
én nagyon erős napokon tampont és betétet is használok, éjszaka is. amúgy mindig always-t veszek, de esetleg gondoltál nagy nedvszívó képességű tamponra? (persze, csak ha éjszakánként nem alszol túl sokat és tudsz cserélni)
3/5 A kérdező kommentje:
Én egy kicsit félek a tampontól (főleg éjszaka) :D
2012. aug. 29. 20:44
4/5 anonim válasza:
Én a Libresse-t ajánlom, aztán pluszba a betétes bugyi felé még egy bugyi. :)
5/5 anonim válasza:
én Always-t használok éjszakait..azon kívül, hogy zörög a bugyiba, és ha megyek a lakásba mindneki halja -.- azon kivül egészjó.. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!