Anyukám nem vesz nekem betétet, akkor vegyek én?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért nem vesz. Lehet nem jut eszébe mert neki már nincs, 45 éves. Én erről neki soha nem beszélek nem szeretnék, még azt sem mikor van meg. De tesomnak is csak akk vesz ha szól. 12/l2014. ápr. 23. 21:59
1/9 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan szólhatsz, nincs ebben semmi ciki.
Persze ugyanilyen nyugodtan megveheted magadnak, de akkor meg gondolom pénzt kell rá kérned.
2/9 anonim válasza:
Kérd meg hogy vegyen vagy adjon pénzt rá. Neki nincs szüksége rá így nincs eszébe a dolog, van ez így.
3/9 anonim válasza:
Megkéred, hogy vegyen Neked, ilyen egyszerű. :)
4/9 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen nem jut az eszébe.
5/9 anonim válasza:
Azért nem vesz, mert nem beszélsz vele erről. Ilyen egyszerű.
6/9 anonim válasza:
Tudod, erre mondják, hogy néma gyereknek anyja se érti a szavát!
7/9 anonim válasza:
Akkor kérj rá pénzt, és vedd meg úgyis te tudod, neked melyik a legjobb. Vagy vegyétek meg közösen pl. nagybevásárláskor. Ne szégyellj róla beszélni neki. Akkor kinek, ha az anyádnak nem?
8/9 anonim válasza:
Én úgy szoktam ,hogy néha elmegyek velük nagy bevásárolni és hozok pl. 2-3 doboz tampont meg egy csomag betétet éjszakára,és akkor nem kell havonta rohangálni.
9/9 A kérdező kommentje:
Én meg arra gondoltam most majd veszek van pénzem és majd elmondom neki. Amugy azért nem mondon el neki mert még múlt nyáron jött meg először és azt momdta mennyek uszni ugy megvolt ott erőszakoskodott...
2014. ápr. 24. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!