Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek? 9 év elteltével...

Mit tegyek? 9 év elteltével még mindig nem normális a menstruációm.

Figyelt kérdés

Nekem van egy olyan problémám, hogy még mindig nem állt be a menstruációm, pedig már 9 éve lesz lassan, hogy először megjött. Nem merek elmenni a dokihoz, mert eléggé szégyellős vagyok, meg anyukám azt mondja biztos hormonzavarom van és az doki is azt mondaná, hogy csak le kéne fogynom hogy normálisan beálljon, de a műtéteim óta egyszerűen nem mennek le a kilók. A másik dolog, hogy nálunk a szex tabu és ők még úgy tudják hogy szűz vagyok, és ha elmennék dokihoz akkor rájönnének, hogy nem.

Tényleg nem tudom hogy mit csináljak, még életemben nem voltam nőgyógyásznál és azt se tudom hogy anya hova jár, ha meg megkérdezném tőle akkor feltűnne neki.

Előre is köszönöm a válaszokat.

Egy 19 éves lány

2014. jún. 27. 18:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen!!! Nagyon ritka!!!! Anyja sem hülye!!!!
2014. jún. 30. 16:04
 12/12 anonim ***** válasza:
8, az emberi szervezet a menstruáció megjöttétől kezdve fel van készülve fizikailag a szexuális életre, ugyanúgy, ahogy minden emlősé. Semmiféle merényletről nincs szó. Ez az elképzelés egy konzervatív neveltetés maradványa benned, semmi több - ezt véletlenül se degradálva írom, csak a merényletes dolog egyszerűen nincs így.
2014. jún. 30. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!