Normális az, ha 19 éves koromra még mindig össze vissza
van a menstruációm?
Figyelt kérdés
Mármint még nem állt be, és nagyon zavaró, mert soha nem tudom mikor jön meg .
2014. jún. 26. 10:25
1/9 anonim válasza:
Nekem most 21 éves korom körül kezdett beállni...ha maximum 4-5 napos eltérések vannak, az szerintem még normális, de ha kételkednél, menj el orvoshoz, úgyis ő tudna biztosan megnyugtatni.
2014. jún. 26. 10:29
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem. Keress fel egy nőgyógyászt, kérj tőle egy kivizsgálást, derítsétek ki, mitől van.
(de ha fogamzásgátlót ajánl, azt utasítsd vissza)
2014. jún. 26. 12:09
3/9 anonim válasza:
A második jól mondja. Lehet hogy hormonális probléma okozza. Irány a nőgyógyász!
2014. jún. 27. 12:23
4/9 anonim válasza:
fogamzásgátló tabit minek kéne visszautasítani? hogy írhattok ekkora emeletes fa*zságokat? Több előnye van, mint hátránya (hátrány: ha mélyvénás trombózisra hajlamos vagy akk szoptad, de ahhoz elküldenek vérvételre... chh).
Ha irat fogamzásgátlót fogadd el, nekem az állította be az amúgy rendszertelen ciklusomat, + kevésbé voltak fájdalmaim és nem jött akkora mennyiség, hogy vashiányos legyek. KEdves második, te irtózatosan ostoba vagy.
Egyébként sok mindentől függ, hogy normális-e. Ha túlsúlyos vagy túl sovány vagy, akkor biztos van valami gubanc, de ha normális súllyal is rendelkezel állhat a dolog mögött valami hormonzavar.
2014. jún. 28. 10:14
5/9 anonim válasza:
Szerintem felesleges egyrészt leostobázni a másikat a véleménye miatt, másrészt felesleges megmondani a kérdezőnek mit fogadjon el és mit ne...majd ő kutat a témában, megtalálja az előnyeit és hátrányait a fogamzásgátlónak(azért ne legyünk elvakultak, mindkettőből van...) és szépen eldönti EGYEDÜL, hogy mit szeretne.
2014. jún. 28. 10:22
6/9 anonim válasza:
Lehet hogy van előnye, viszont sok nőgyógyász felírja a fogamzásgátlót ahelyett, hogy rendesen utánajárna a dolgoknak.
2014. jún. 28. 11:19
7/9 anonim válasza:
Kedves 4. Kívánom neked, hogy miután abbahagyod a fogamzásgátló szedését se legyen semmi problémád, és ne kelljen azt kívánnod bárcsak sose vetted volna be.
A második
2014. jún. 28. 12:31
8/9 anonim válasza:
Nem történt semmi sem. :) már abbahagytam, egyébiránt megjegyezném, h a saját orvosod felelőssége ha elcseszi, nem a gyógyszerért, ezért kell kivizsgáltatni magad
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!