Szerintetek kb. mikor jöhet meg az első menstruációm? (a többi a leírásban)
Szeretném körülbelülre betudni, hogy mikor jöhet meg, mert táborba is fogok még menni ezen a nyáron, meg nem szeretném, hogy váratlanul érjen. Utaló jelei:2 éve nő a mellem, a mostani mérete kb. 65A-s; 2 éve van fehér folyásom; 1 éve szőrösödöm ott alul (már kb. 4 cm-sek, tudom, hogy undorító, de fontos, hogy már nem pihe) és háromnegyed éve felül is a hónaljamnál; szokott fájni a petefészkemnél; és egy hete úgy megnőtt a fehér folyásom mennyisége, hogy átázik a betét, és a vékony fehérneműkön átüt.
Válaszaitokat előre is köszönöm! :)
12/L
Minden 3. kérdés ilyen,hogy "Mikor fog megjönni az első menzeszem?". Ezek a jelek mind erre utalnak,de ha 1.te is egy kicsit utánajárnál,ide beütnéd azt,hogy "első menzesz",hidd el,kiad majd 20 vagy több UGYANILYEN kérdést. 2.Ezt nem az interneten kéne megbeszélni idegenekkel,hanem otthon, az Anyukáddal.
Én 13 évesen menstruáltam először,előtte már 1-2 évvel tudtam,mire számíthatok,mik a jelek,mit kell tennem,ha megjön.Lehet,hogy nálatok ez tabu,de akkor sem normális.Senki nem tudja megmondani,hogy mikor fog megjönni.Örülj neki,hogy még nincs. És még egyszer hangsúlyozom: BESZÉLJ ÉDESANYÁDDAL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!