Már régóta nem jött meg a menstruációm. Ez normális?
Figyelt kérdés
Idén nyáron(Augusztusban) jött meg először, aztán kimaradt utána pár hónap, de arról úgy tudtam normális. SZóval azután beállt kb rendesen, de most már 5 hónapja megint semmi. Ez normális?2014. máj. 16. 13:47
1/10 anonim válasza:
Nem hinném...nekem is volt,hogy kimaradt hónap, még mikor legelőször megjött, de az csak 1 hónap volt,nem 5..szerintem legjobb lenne elmenni egy nőgyógyászhoz kivizsgálásra.
2/10 anonim válasza:
"Idén nyáron(Augusztusban) jött meg először,.." ?????????? Még csak Május van!!!!!!
3/10 anonim válasza:
Jól van na, nyilván tavalyra értette. Miért kell kötekedni? Értetted a kérdést? Igen. Adtál rá választ? Nem. Akkor menj, és kötekedj mással...Hogy mennyi arrogáns s*gg van gyakorin...
4/10 anonim válasza:
Nincs ezzel egyelőre semmi gond, nekem 8 hónap maradt ki annak idején.
Nem tudom hány éves vagy, de feltehetőleg 17 alatt...
5/10 anonim válasza:
Igen ez még normális így az elején!
6/10 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok(hamarosan 15).
Ma azt vettem észre, mikor elmentem wc-re hogy véres a bugyim, viszont mikor kitöröltem inkább ilyen barnás volt. Nem hiszem, hogy ez menstruáció, mert előtte nagyon szokott fájni a hasam, most pedig egyáltalán nem. Ez mi??
2014. máj. 21. 15:56
7/10 anonim válasza:
Pedig az, nem minden menzesz egyforma, nálam is előfordul, hogy nem friss piros vér jön, hanem barnás. Ha nincs egyéb panaszod (viszketés, csípő érzés stb.), akkor nyugodj meg. Az sem kötelező, hogy mindig nagyon fájjon a hasad.
8/10 anonim válasza:
ez teljesen normális kellenek akár évek ahoz hogy rendesen beálljon a menstruáció
9/10 anonim válasza:
Bocsi, hogy én is kérdezek: nekem 2014 márciusban jött meg, most december van, és azóta semmi, viszont állandóan van folyásom. Ez normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!