17 éves vagyok, és most muszáj lenne tampont használnom, de már többször is próbáltam, de csak addig tudtam betenni, hogy a tampon pont bement, de onnantól nem ment tovább (mert ugye utánna még az ujjamnak is teljesen fel kéne mennie. Mit tegyek?
Megyunk strandra és el szeretnék menni !!
Mit csinaljak? Vagy hogy csinaljam? Mert szerintem valahogyan rosszfele nyomom.
Nem jól teszed fel.
Tedd fel az egyik lábadat valahová és úgy tedd fel, lehet hogy kicsit kell egyet mozdítanod odabent a tamponon, hogy teljesen felmenjen, én is így vagyok kitalálva odalent, hogy kell egyet mozdítanom a tamponon, hogy felmenjen, tehát nem lehet egyből felhelyezni.:)
Illetve amit még javasolni tudok, hogy vegyél silk touch borítású tampont, az sokkal könnyebben felhelyezhető, mert szépen felcsúszik, mint a hagyományos silk touch borítás nélküliek.
Az a legjobb, ha applikátoros tampont veszel, azt a legkönnyebb helyesen feltenni.
Így néz ki:
Ha megáll ott, akkor hátrafelé kell irányítani - a hüvelyben van egy kifejezett "kanyar" abban a mélységben, hátrafelé a popsid felé folytatódik tovább.
És ami még fontos, hogy ne sokat szórakozz a feltételével, mert akkor megszívja magát, a környezetéből eltűnik a nedvesség és fájni fog a felrakás / nem csúszik majd könnyedén. Hanem határozottan rakd fel, amikor megvan a vérzésed erősen. Akár síkosítót is rakhatsz rá.
"És ha kicsúszik a tampon mellett a menszi, nem jó a méret. Valószínűleg minit vettél. Vegyél egy számmal nagyobbat, azaz normált."
Ugye ezt te sem gondolod komolyan? A mini tampont mellett sem szabad kifolynia a vérzésnek, ha megfelelően van felhelyezve, csak kevesebb vért tud felszívni a mérete miatt a mini tampon mondjuk a normálhoz képest. Évek óta nemi életet élő nő vagyok, aki ráadásul szült is már, de szoktam mini tampont is használni, de nem szokott kifolyni mellette.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!