Mi lehet az a feher ize? Segits letszi
Figyelt kérdés
szokott folyni olyan feher ize, mindig olyan a bugyim mi lehet az...olyan nyalkas dolog..es mitol lehet az...segitsetek legyszi mert felek menni nogyogyaszhoz...az olyan ize2010. jan. 4. 14:21
11/17 anonim válasza:
bizony gomba...én is át estem ezen a dolgon...nődokit keress minél hamarabb...igaz hogy csak hüvelykúpot ír fel de segít:)
12/17 anonim 

válasza:

szerintem ez természetes,semmi komoly,ha ilyen mint ahogy előbb leírtam.
13/17 A kérdező kommentje:
de ez mar reg igy van lehet h mar tobb mind egy eve...mar nm is tudom.....pl de van ijened?
2010. jan. 4. 15:09
14/17 anonim 

válasza:

igen,van ilyenem,és mindig is volt,és nincs semmi bajom.Van mikor több jön,van mikor kevesebb, mikor nyálkásabb,van mikor sűrűbb,van mikor vizesebb,ez a ciklus,peteérés miatt van.
15/17 A kérdező kommentje:
nekem is igy van.koszi h segitettel
2010. jan. 4. 15:39
16/17 anonim 

válasza:

még az első menzeszem előtt jelentkezett nálam a fehérfolyás, és azóta is tart. mpst 24 vagyok. ez majdnem minden nőnél így van. a fehérfolyás a hüvely öntisztulási folyamata, teljesen természetes egészen addig amíg nemlesz büdös, vagy nemkezdel viszketni, vagy nemváltozik meg a színe.
17/17 anonim 

válasza:

hát persze hogy van hisz nö vagymár anyukád nemmonta hogy természetes majdnem mint amikor megfázun éshát sztán fojik az orrunk asztán kitisztul,na szia, tt.zl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!