15 éves vagyok és hüvelygombám van. Segíts. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. januárjában voltam allergián mert azt hitték, hogy allergiás vagyok, de már akkor is nagyon viszketett. Múlthét csütörtök óta nagyon viszket, ég és fáj a hasam. A nőgyógyász szerint hüvelygomba. 4 hónapig elhanyagoltuk.Mit tegyek?2011. máj. 25. 17:54
1/6 anonim 

válasza:

Ha nőgyógyász állapította meg ezt a tényt, akkor valószínűleg fel is írt rá valami kenőcsöt vagy kúpot.
2/6 tetris 

válasza:

Ballagj el a patikába, és vegyél Canesten Combit. Lehet, hogy ha már ilyen régóta tart, akkor nem is lesz elég egy csomag. Mert egy csomagban csak 3 kúp van. Addig kéne kezelned magad, amíg csak teljesen tünetmentes nem leszel. A gomba valami allergiától is kialakulhat. Nekem egy időben a piros színű gyümölcsöktől lett állandőan gombám. (eper,málna,cseresznye)
3/6 anonim 

válasza:

Azért ez nem semmi 15 évesen..
Mit dugdostál be oda?
4/6 anonim 

válasza:

Tedd amit a nőgyógyász mondott, és máskor ha bármi baj van, azonnal menj orvoshoz!
5/6 A kérdező kommentje:
telefonon mondta.. nem dugdostam semmit a wc-n szedtem össze a suliban.. :( nagyon viszket és a hasam is feszít.
2011. máj. 25. 18:05
6/6 anonim 

válasza:

Akkor személyesen felkeresed az orvost, megvizsgál, mert ha gomba sem mindegy, milyen fajta, ad receptet, kiváltod, előírász szerint használod és problem solved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!